Çaykur Rizespor teknik direktörü Saffet Susiç, Cumartesi günü karşılaşacakları Kayserispor maçını kazanmaktan başka alternatiflerinin olmadığını söyledi.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Beşiktaş karşısında aldığı bir puanla moral bulan Çaykur Rizespor'da Teknik Direktör Saffet Susiç, Kayserispor karşısında kazanmaktan başka alternatiflerinin olmadığını söyledi.

Futbolcularına sadece kendilerine güvenmelerini söylediğini ifade eden Susiç, 'Kayserispor birkaç yıldır ligde ilk beş takım arasına giriyor. Zor bir rakip ama biz iyi bir oyun oynayıp, iyi bin netice almak istiyoruz. Ligdeki son 2 maçımızdan 4 puan aldık. Bu yeterli olmadığından daha fazla puan almaya mecburuz. Yukarılara doğru tırmanıp hak ettiğimiz yere gelmek için mutlaka galip gelmek zorundayız' dedi.

Üst üste gelen sakat ve cezalı futbolculardan dolayı şansızlıklar yaşadıklarını da belirten Teknik Direktör Saffet Susiç, 'Hiçbir maça ideal 11 ile çıkamıyoruz. Bu konuda çok şansızız. Altan sakat ve Kürşat cezalı. Bunlar takımımın çok önemli futbolcuları. Ancak çaresiz değiliz' dedi.

Oyuncularının haksız yere sarı kart gördüklerine de dikkat çeken Susiç, 'Futbolcunun hata yaptığı gibi hakemlerde hata yapıyor. Benim yapımda hakemlere karşı bir şey söylemek yoktur. Sonuçta onlarda insan' diye konuştu.

Susiç, Kayserispor'u iyi analiz ettiklerini belirterek, 'Deplasmanda ne yapmak istediklerini biliyoruz. Kazanmaktan başka şansımız yok. Galip gelip çıkışımıza devam edeceğiz. Son iki haftada aldığımız başarılı sonuçlarla moralimiz iyi. Yenemeyeceğimiz takım yok.  Her maçtan önce futbolun üç neticeli olduğunu söylüyorum. Bizim için Kayserispor maçında geçerli olan tek netice galibiyettir. Kazanmak istemek çök önemli. Oyuncularım bu maçta ellerinden gelen mücadelenin daha fazlasını gösterecekler. Taraftarlarımızın da bu kritik maçta tribünleri tamamen doldurmalarını istiyorum' diye konuştu.

Editör: HABER MERKEZİ