Ç.Rizespor teknik direktörü Raşit Çetiner her geçen ün ligin daha da ısındığını söyleyerek” Önümüzde Altay maçı var, hedefi belli olan bir takım, İzmir den puanlarla dönmek istiyoruz” dedi.

Karabük maçında berabere kalan ve Bank Asya liginde 33 puanla 7 sırada bulunan Çaykur Rizespor Altay maçı hazırlıklarını Mehmet Cengiz tesislerinde sürdürürken Teknik Direktör Raşit Çetiner takımın her geçen gün daha iyiye gittiğini söyleyerek ”Karabük maçında şahsı hatalarımızdan berabere kaldık. Önümüzde Altay maçı var Altay kendi hedeflerinde iyi bir yerde olan takım. 2 haftadır geriye düşmemize rağmen mücadele ederek bir galibiyet bir beraberlik aldık. Bu da takımın savaşan bir takım olduğunu gösteriyor” dedi.

ALTAY İYİ MÜCADELE EDEN BİR EKİP
Ç.Rizespor teknik direktörü Raşit Çetiner Altay in ligdeki konumunun belli olduğunu söyleyerek ”İyi mücadele eden az gol yiyen bir ekip, ne istediğini iyi biliyor. Alt yapı kaynağını iyi kullanıyor. Teslim olmaya niyetimiz yok. Bizim için bundan sonra her maç final havasında geçecek. Lig ısınmaya başladı. Artık gücümüzü biliyoruz. Futbolcularımın kendilerine olan güvenleri arttı” dedi.

ORTADA 30 PUAN VAR
Ç.Rizespor teknik direktörü Raşit Çetiner ligde 10 hafta kaldığını söyleyerek ”Ortada 30 puan var. 50–55 puan alan ilk 6 ya girer. Takım kendi tecrübelerini bu maçta ortaya koymalı. Futbolcularımın artık kendilerine olan güvenleri arttı. Altay i yeneceğimizi düşünüyorum. 3 haftadır iyi çalışıyoruz. Futbolcularım bu iyi çalışmaya cevap veriyorlar. Artık arzulu ve istekliler. İyi bir ekibiz ve benim istediğim performansa hazır hale gelmeye çalışıyorlar. Şu an takımımdan memnunum” dedi.

Editör: HABER MERKEZİ