Haber: İlyas KÖSE

Gümüşhane'nin Torul ilçesinde düzenlenen bölgesel taekwando turnuvası ( Tigers cup ) tan 7 altın, 8 gümüş ve 7 bronz madalya ile dönen Çayeli Taekwando takımı  bugün Çayeli Belediye Başkan yardımcısı Mustafa Baltacı ile Esnaf ve Sanatkarlar odası başkanı Aziz Baltacı'yı makamlarında ziyaret etti.

Şampiyon takımı makamında kabul eden Mustafa Baltacı takımdaki  küçük taekwandocuları sarılarak karşıladı.Takımın antrenörü, kara kuşak 3.dan Ramazan Köse; Spora, sporcuya ve Çayeli taekwando kulübüne verdiği destekten dolayı Mustafa Baltacı 'ya ve onun nezdinde Çayeli belediyesine kulüp adına teşekkürlerini iletti.Belediye Başkan yardımcısı Baltacı; 'Siz sporla uğraşıyorsunuz, sporla uğraştığınız için sizin kötü alışkanlıklar edinmek ve kötü yollarla uğraşmanızın mümkünatı  yoktur.Sporun her kolunda faaliyet gösterin. Ama sporda gösterdiğiniz başarıyı okulunuzda  ve  derslerinizde de gösterin' diyerek küçük  taekwandoculara hatırlatmada bulundu. Antrenör Ramazan Köse’ nin  turnuvalara giderken ulaşım ve konaklama konusunda sıkıntı çektiklerini, özellikle bütün kulüp olarak katıldıkları büyük organizasyonlarda bu sıkıntının daha da hissedildiğini belirtmesi üzerine söze giren Mustafa Baltacı “ Siz spor yapıyorsunuz ve kardeşlerimizi spora  alıştırıyorsunuz. Size ve bu kardeşlerimize ulaşım ve konaklama  konusunda, maddi  ve manevi  her türlü desteği vereceğimizden şüpheniz olmasın. Gerek sayın başkanımız Rıza bey , gerek  ben ve ekibimiz  her şekilde yanınızdayız, bu konuda bir sıkıntınız olmasın. Bu yavrularımız bizim geleceğimiz.Sizin başarınız arttıkça sporcu sayınızda artacaktır, böylelikle size özenen gençler de spora başlayacaktır” dedi.Kulübün Gümüşhane’de düzenlenen turnuvada birincilik almasının ve madalyalarla dönmesinin ilçeyi ve kendilerini onurlandırdığını belirten Baltacı; turnuvada madalya alan sporcuları tebrik etti.



Başkanlık makamından ayrılıp Esnaf ve Sanatkarlar Odasına geçen Çayeli Taekwando Kulübü, Aziz Baltacı’ yı  makamında ziyaret etti.

Kulübün bu kadar kalabalık olduğunu bilmediğini  esprili bir dille belirten Aziz Baltacı ; Aldığınız madalyalarla ve birincilikle bizi çok mutlu ettiniz. İlçemiz ve insanımız adına size ve orda mücadele edip madalya kazanan arkadaşlarıma teşekkür  ederim, inşallah kulüp olarak böyle nice başarılara imza atarsınız ve bizde tekrar bir araya geliriz. Esnaf ve Sanatkarlar odası olarak,  maddi ve manevi  her  türlü desteğimiz yanınızdadır” dedi.



Ağustos ayında uluslar arası bir turnuva düzenleneceğini belirten antrenör  Ramazan Köse; “ilçemizde Giresun, Ordu, Trabzon ve Rize’ yi  kapsayan büyük bir bölgesel turnuva  düzenlemeyi düşünüyoruz, böylelikle hem kulübümüzün hemde ilçemizin tanıtımını yapmış oluruz” diyerek  destek beklediklerini iletti.

Ziyaretlerin ardından kulüp olarak okullar caddesinde sokak yürüyüşü yapan şampiyon kulüp daha sonra antreman yapmak için salonlarına geçti.

Editör: HABER MERKEZİ