Bayram Ali KAVALCI

Ankara Atatürk Spor Salonunda 3 gündür devam eden, Greko-Romen Serbest müsabakalarında Çaykurspor kulübü Güreş takımı 4’cu olarak 15 bin TL para ödülü ile şampiyonluk kupasını kulübüne kazandırmayı başardı.

İki Seans halinde; Yaşar Doğu Spor Salonu ve Atatürk Spor Salonu’nda Ankara Askı Spor, Konya Şeker spor, İstanbul Büyük Şehir Belediye Spor, Çaykurspor Kulüplerinin yarı final ve final müsabakaları sonucunda birincilik ödülünü Ankara Askı Spor Kulübü, İkinciliği İstanbul Belediyesi B.Şehir spor Kulübü, Üçüncülüğü Konya Şeker spor Kulübü, dördüncülüğü Çaykurspor Kulübü kazanmış oldu.

Sıkletlerinde ilk dört sırayı alan kulüplerinden biri olan Çaykurspor’a, Türkiye Güreş Federasyonu tarafından 15.000TL para ödülü ayrıca kupa ve madalya verildi. Ödüller dereceye giren takımlara, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Osman Aşkın Bak, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül tarafından taktım edildi. Çaykurspor’u bu yarışmalarda Antrenörler Rüstem Koyuncu, Hüseyin Dal ve Yönetici Hüseyin Çiftçi ile 9 güreşçi temsil etti.

Editör: HABER MERKEZİ