Şairler Vadisi Kültür Turizm Derneği tarafından bu yıl ikincisi yapılması planlanan Halı Saha Futbol Turnuvası kayıtları başladı.

Çayeli’nde Şairler Halı Sahasında Vadi üzerinde bulunan 1 mahalle (Şairler) ve 11 köyün (Yamaç, Sarısu, Latifli, Sırt, Köprübaşı, Erdemli, Yeşilırmak, Esendağ, Selimiye, İncesırt, Yanıkdağ) takımlarının katılabilecekleri turnuvanın son müracaat tarihi 24 Haziran da sona erecek, turnuva 28 Haziran da başlayacak. Ayrıca, turnuvaya birden fazla mahalle ve köy takımı katılabilecek.

Vadi üzerindeki Mahalle ve Köylerdeki gençleri ve sporseverleri birlik, beraberlik ve kaynaşmalarını sağlamak istediklerini ifade eden Dernek Başkanı Cafer Kuru,“Derneğimizin faaliyetleri içerisinde yer alan spor etkinlikleri kapsamında ‘Halı Saha Futbol Turnuvası’ düzenlenecektir. Turnuva için son müracaat tarihi 24 Haziran olup 28 Haziran tarihinde turnuva başlayacaktır. Dereceye giren futbolcu ve takımlara madalya, kupa ve çeşitli hediyeler verilecektir.Bu yılki halı saha futbol turnuvası HİF ( Herkes İçin Futbol) kapsamında olacaktır.Turnuvaya katılacak olan tüm takımlara şimdiden başarılar dilerim” şeklinde açıklamada bulundu.

Editör: HABER MERKEZİ