Dilek ASLAN

Sağlıkspor Kulübü Başkanı Osman Sarıahmet kimsesiz çocukları bir araya getirerek Kulübünde spor yapmalarını sağlıyor. Kimsesiz çocukların oluşturduğu Kıck Boks takımıyla Tokat’ takı turnuvaya katılacaklarını belirtti.

Sarıahmet, yaptığı açıklamada asıl amaçlarının kimsesiz, yoksul ve fakır aile çocuklarına spor yaptırmak olduğunu belirterek, “Bu çocukların toplum kazandırılması konusunda üzerimize düşen görevi yapmak istiyoruz. Ancak bazı çocuklarımız spor branşı olarak farklı meziyetlere sahip oldukları için değişik branşlarda faaliyet gösteriyoruz” dedi. 

Sarıahmet,  Rize ilinde bütün gençlerin spor yapması konusunda uğraş vermek için spor bilgisini ve tecrübesini kullandığını ifade ederek, “Kıck Boks takımımız Tokat’ta düzenlenecek bir özel turnuva için Antrönerlerimiz Yaşar Ali Yılmaz, Ahmet Cebir ve Ergun Çakmakçı ile birlikte Tokat’ a gidecek Tokat ilindeki turnuvaya takımımızın sponsorluğunu Tek Gıda İş Sendikası Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Recep Ali Çelik yapmaktadır. Çocuklarımızın Tokat’tan alacağı başarılarda bu yöneticimizin desteğiyle olacaktır. Kendisine şahsen teşekkür ediyorum” dedi.

Sarıahmet yaz spor okulu için bazı branşları hayata geçirerek, “Rize’de gençliğin sporda beraber gelişmelerini sağlayacağız. Bu nedenle bütün velilerimizi çocuklarını yaz spor okuluna kayıt ettirmelerini istiyoruz” dedi.

 

Editör: HABER MERKEZİ