Kocaelispor Yönetim Kurulu için liste hazırlığı yapan Muammer Çelik’in ön anlaşma sağladığı futbolculardan Şadi Çolak, 3’ncü kez Yeşil-Siyahlı takımın gündeminde. Mustafa Ekşi ve Serhan Gürkan dönemlerinde de transfer haberlerine ismi yansıyan Şadi, bu kez Yeşil-Siyahlı formaya çok yakın.

27 YAŞINDAKİ GOLCÜ
Kocaelispor’da cumartesi günü gerçekleşecek olağan genel kurul için liste hazırlığı yapan tek isim olan Muammer Çelik hafta başında transfer çalışmalarına start vermişti. Sivasspor’dan Mohammed Ali Kurtuluş için söz alan Çelik, Çaykur Rizesporlu forvet oyuncusu Şadi Çolak’la da anlaşma sağladı. Kocaelisporlu taraftarları heyecanlandıran 27 yaşındaki golcü oyuncu, Yeşil-Siyahlı takımın gündemine 3’ncü kez geliyor.

BONSERVİSİ ELİNDE
Kocaelispor’a transferi gerçekleşmeyince 2007–2008 sezonu başında Çaykur Rizespor’a giden ve Süper Lig’de mücadele eden Şadi Çolak, aynı sezonun devre arasında Bank Asya 1’nci Lig ekiplerinden Diyarbakırspor’a kiralandı. Güneydoğu ekibinde 10 gole imza attıktan sonra geçen sezon başında Çaykur Rizespor’a geri döndü. Şadi Çolak geçtiğimiz sezon Mavi-Yeşilli ekipte 3 gol kaydetti. 10 Şubat 1982 Rize doğumlu olan Şadi’nin bonservisi elinde.

FUAT YAMAN DA DEVREDE
Bank Asya 1’nci Lig ekiplerinden Altay’ın yeni teknik patronu Fuat Yaman’ın da Şadi Çolak’ı istediği öğrenildi. Golcü oyuncuyu yeni sezon kadrosunda görmek isteyen Yaman’ın, yönetimden bu transferi bitirmesini istediği belirtiliyor. Öte yandan Şadi Çolak’ın cumartesi günü İzmit’e geleceği, kongrenin hemen ardından Kocaelispor’la transfer masasına oturacağı bildirildi. Muammer Çelik, “Şadi bizimle anlaşmaya hazır. Kongre biter bitmez imzayı atabilir” dedi.

Editör: HABER MERKEZİ