Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde üst tura kalmaları halinde olası bir Fenerbahçe-Real Madrid maçı ile ilgili yorumu sorulan Roberto Carlos, 'Bizim için çok zor. Olasıklara göre yüzde 80 kaybederiz, yüzde 10 berabere kalırız, yüzde 10 kazanırız' değerlendirmesinde bulundu.
Roberto Carlos ile birlikte röportaj veren Real Madrid’in genç sol kanat oyuncusu Marcelo ise Carlos’a karşı oynamak istemediğinden Şampiyonlar Ligi’nde Fenerbahçe ile karşılaşmak istemediğini belirtti.


Real Madrid’de kendisinden sonra sol kanadı devralan ve 'varisim' dediği Marcelo Vieria ile restoranda buluşan Roberto Carlos, yerini yine bir Brezilyalı olan Marcelo’nun almasından dolayı memnun olduğunu ifadeetti.


AS gazetesinin gerçekleştirdiği buluşmada 19 yaşındaki Marcelo ise 'Eğer Roberto Madrid’den gitmeseydi asla burada oynayamazdım. O denim idolüm' dedi.
Öte yandan Roberto Carlos, La Liga’da favori olarak Real Madrid’i gösterdi. Barcelona’da çok sayıda yıldız futbolcu olduğunun hatırlatılması üzerine Brezilyalı futbolcu, 'Gökte de çok fazla yıldız var! En iyi takım Madrid. Yıldızlar kupa kazandırmaz. Madrid daha fazla rekabetçi ve tüm kupalarda favori' yorumunu yaptı.


Real Madrid’de forvet oyuncusu Robinho’yu 'dünyanın en iyisi olacak' diye tanımlayan Carlos, Real Madrid’in bu sezon La Liga’yı kazanması halinde, 'sadece bir Real Madrid taraftarı olarak' Madrid’deki kutlamalara gitmek istediğini kaydetti.

milliyet

Editör: HABER MERKEZİ