Çaykur Rizespor'un çiçeği burnundaki teknik direktörü Ümit Kayıhan maçtan sonra yaptığı açıklamada Çaykur Rizespor'un içinde bulunduğu durumun dışardan gözüktüğü gibi olmadığını ve takımın içerisine girdikten sonra çok daha farklı olduğunu söyledi.

Samsunspor karşılaşmasında Rizespor'la ilk maçına çıkan Teknik Adam Kayıhan açıklamasında kötü oynadıklarını da dile getirerek şunları söyledi : 'Benim Rizespor ile 3. günüm. Takımdaki oyuncuları çok iyi tanıyorum. Problem olduğunu dışarıdan da gözlemliyordum. Takımın içine girdikten sonra dışarıdan farklı, içeriden çok daha farklı olduğunu gördük. Futbolcuların maçtan bir gün evvel maçı kazanmak için konsantrasyonları en üst seviyede, kazanmak için birlik ve beraberlik içindeler. Tek problem saha içinde bunu yansıtamıyorlar. Bugün kötü oynadık, üzülmedim. Bazı maçlar vardır, dersiniz ki 'Bu maçta kazanma şansımız vardı, kazanamadık', ben bunu bugün söylemek istemiyorum. Çünkü ilk maçım olmasına rağmen şunu gözlemledim, kazanmak için sahada hiç bir şey yapmadık. Bunu gören Samsunspor gücünün çok üzerinde performans göstererek bizden çok daha güzel oynadı, ilk devrenin sonunda ve ikinci devrede bulduğu gollerle galip gelmesini bildi, tebrik ediyorum. Biz Rizespor olarak çok daha farklı düşünmek mecburiyetinde olduğumuzu gözlemliyorum.

Teknik heyet ile yapacağımız toplantıda derin düşünmemiz lazım. 33 tane profesyonel futbolcumuz var, hepsi ayrı bir değer. Biz kısa sürede bir çıkış yakalamalıyız. Önümüzdeki hafta Giresunspor maçı ile bunu başarmak istiyoruz' şeklinde konuştu.

Editör: HABER MERKEZİ