İddialı bir kadro kurmayı hedefleyen Çaykur Rizespor, Fenerbahçe´nin orta saha oyuncusu Gürhan için düğmeye bastı.

İddialı bir kadro kurmayı hedefleyen Çaykur Rizespor, Fenerbahçe’nin orta saha oyuncusu Gürhan için düğmeye bastı. Fenerbahçe’de forma giyen Gürhan Gürsoy’u da transfer etmek için girişimde bulunduklarını ifade eden Süvarioğlu, 'Gürhan’ı birçok Süper Lig takımı da kadrosuna katmak istiyor. Futbolcunun bonservis bedeli konusunda Fenerbahçe Kulübü ile Gürhan’ın transferi istemesi halinde anlaşmaya vardık. Gürhan ile yaptığımız görüşmelerde Süper Lig olmadığı takdirde Bank Asya 1. Lig’de bizde oynamayı kabul etti. Birkaç gün içerisinde bu transferi de netleştireceğiz' diye konuştu.

Amaçlarının alternatifli kadro oluşturmak olduğunu kaydeden Süvarioğlu, şöyle devam etti: 'Bunun için Galatasaray, Trabzonspor takımlarının kamp sonuçlarını bekliyoruz. Çok kaliteli, tecrübeli futbolcuların yanında, genç, mücadeleci bir kadro kuracağız. 12 Temmuz tarihinde başlayacak kampta 2-3 transfer dışında tam kadro olacağız.'

Öte yandan Süvarioğlu, geçen yıl Sakaryaspor forması giyen Abdoulaye Diakhate ile anlaştıklarını, futbolcunun bonservisi konusunda Sakaryaspor ile görüşmelerin devam ettiğini sözlerine ekledi.
Editör: HABER MERKEZİ