Teknik Direktör Raşit Çetiner’in olmazsa olmaz’larından olan Murat, Yusuf, Şehmuz, Barış Memiş ve Papy için görüşmeler sürüyor.

Çaykur Rizespor transfer bombalarını patlatmak üzeri. İcra kurulu Başkanı Ulvi Suvarıoğlu ile Teknik Direktör Raşit Çetiner, dün İstanbul’da bir araya geldi. Öncelikli iç transferde gelinen noktayı değerlendiren Suvarıoğlu ve Çetiner, dış transfer içinde düğmeye bastı. İç ve dış transferde hareketli günler yaşayan Rizespor, Çetiner’in olmazsa olmaz’larından olan Kocaelispor’dan Murat Hacıoğlu ve Giresunspor’dan Yusuf için rotayı belirledi. Çetiner’in daha önce görüşüp nabız yokladığı bu iki futbolcuyla telefon görüşmesi yapıldı ve görüşmeye çağrıldılar. Antalya’da tatilde olan Murat ve Yusuf’un önümüzdeki günlerde İstanbul’a gelip transfer komitesiyle masaya oturacakları bildirildi.

GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR
Yeşil-Mavililerin transfer listesinde yer alan bir başka isim olan Altay’ın forvet oyuncusu Şehmus Özer ile de görüşmeler sürüyor. Geçen sezon Altay’da 9 gole imzasını atan tecrübeli futbolcu çok koşan, mücadeleci kimliği ve hava toplarındaki hakimiyetiyle rakip savunmaların korkulu rüyası. 1.80 boyunda ve 29 yaşındaki oyuncunun bonservisinin elinde olması yönetimin bu transferi kolay bitirmesini sağlayacak. İç ve dış transferde sıkı bir çalışma içinde olan yeşil-mavililer dış transferde öncelikle bonservisi elinde olan futbolcuların işini bitirmek amacında olan Rizespor, Trabzonspor’dan kiralık olarak transfer etmek istediği Barış Memiş ve Faty Papy için bordo-mavili kulübün yeni hocasının netleşmesini bekleyecek.

GELMEYE SICAK BAKIYORLAR
Rizesportif A.Ş. icra kurulu başkanı Ulvi Suvarıoğlu, transfer girişmelerini doğrulayarak takımın gücünü güç katacak futbolcuları alacaklarını söyledi. İç transferde futbolculara verdikleri sürenin dolduğunu ve bununla da kararlarını vermelerini beklediklerini belirten Suvarıoğlu, “Dış transferde hocamızın verdiği listedeki futbolcularla görüşmeler başladı. Görüştüğümüz oyuncular Rizespor’a gelmeye sıcak bakıyorlar. Dış transferde bombaları peş peşe patlatacağız. Alacağımız futbolcuların hepsi takıma ayrı bir güç katacaklar. Rizespor gelecek sezon maçlarını yeni stat’ta oynayacak. Bununla zirveye oynayacak iyi bir takım oluşturma çabası içindeyiz. Taraftarımız ve camiamız sabırlı olsun seneye zirvede olacaklarını iddia etti.

“NOKTA TRANSFERLER YAPACAĞIZ”
Ç.Rizespor Teknik direktörü Raşit Çetiner, transferde ince eleyip sık dokuduklarını söyledi. İç ve dış transfer çalışmaları için dün İcra Kurulu başkanı Ulvi Suvarıoğlu ile görüşme yapan Çetiner, “Takımda kalacaklar net olarak belirlendikten sonra önemli takviyeler yapacağız. Rizespor’un yeni sezonda başarılı olması için en az 7–8 oyuncu almamız gerek. Bunun içinde çalışmalarımız sürüyor. İyi derleyip en kalitesini almak istiyoruz. Nokta transferler yapacağız. Kesinlikle acele etmeyeceğiz” dedi.

Editör: HABER MERKEZİ