Çaykur Rizespor, Bank Asya 1. Ligi'nde liderlik için karşılaşacağı Konyaspor müsabakasına seyircisiz çıkacak.

Kayseri Erciyes müsabakasında çıkan olaylardan dolayı bir maç seyircisiz oynama cezası alan Çaykur Rizespor, Pazar günü kendi evinde oynayacağı Konyaspor müsabakasında taraftar desteğinden mahrum kalacak.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Oktay Çevik, Konyaspor müsabakasının kendileri açısından final maçı havasında geçeceğini belirterek, 'Şimdi erken olmasına rağmen Konyaspor ile Rizespor maçı bir final havasında geçecek gibi görünüyor. 21 ve 18 puana sahip iki takımın maçı final havasında olacak. Sezon başından bu yana büyük desteğini gördüğümüz taraftarımızdan yoksun olacak olmamız bizim için en büyük dezavantaj olacak. Gerçekten taraftarımız bu yıl iyi bir şekilde arkamızda duruyor. Kazanmamıza destek oluyorlardı. Bu hafta en büyük eksikliğimiz taraftarın olmayışı. Keşke böyle bir maçı 10 bin kişiyle oynasaydık. Taraftarın eksikliğini hissedeceğiz. Biz Konyaspor'dan daha iyi bir takımız. Mutlaka kazanmak için oynayacağız. Rizespor kurulduğu 1953 yılından bu yana kurduğu en büyük ve yetenekli kadro belki bu değil ama en karakterli ve delikanlı takımlardan biri budur. Önümüzdeki haftalarda bu takım daha iyi işler yapacaktır' şeklinde konuştu.

Çaykur Rizespor zorlu Konyaspor müsabakası hazırlıklarını Teknik Direktör Oktay Çevik ve yardımcısı Hasan Vezir nezaretinde bugün tek idman yaparak sürdürdü.

Editör: HABER MERKEZİ