İç transferde yeterli imza sağlayamayan yeşil mavili ekipte Ercan opsiyon hakkını kullanmadan Şanlı Urfaspor a giderken kulübe 50 milyar kazandırdığı bildirildi. genç sporcunun opsiyon hakkının kullanılmadığı belirtilirken Evren ve Mithat ile de yolların ayrılmak üzere olduğu belirtiliyor. Tecrübeli oyuncu Evren in kendisine teklif edilen parayı beğenmediği ve Göztepe ye gittiği bildirildi.

 İSİMLER SAKLI

—Ç.Rizespor sportif direktörü Oğuz Aydın görüşmeleri yapılan bazı oyuncular ile iç transfer bitmeden imza atılmadığını söyleyerek” Önceliğimiz iç transferdi, bazı futbolcular teknik direktörümüz Hüseyin Kalpar in bilgisi dâhilinde imza atmaya gelmişti. Ancak biz bu oyuncular ile söz konuştuk ve tatil yapmalarını imzaların iç transferin bitimiyle atılacağını söyledik” dedi.

 PAZARTESİ İMZALAR ATILACAK

—Listelerinde 11 futbolcu olduğunu söyleyen Aydın” Bazı oyuncular ile anlaşmaya varmışız, bu 11 oyuncudan kesin anlaştığımız 3 oyuncu var ve bunlar Pazartesi gelerek imzaları atacaklar, diğer oyunculardan haber bekliyoruz. Önümüzde ki hafta bizim için yoğun bir hafta olacak. Listemizde bulunan 11 oyuncu dışında alternatif listemiz var ve imza atacak olan oyuncular dışında gelmek istemeyenlerin alternatif listesine yöneleceğiz” dedi.

 İMZA ATMADAN AÇIKLAMA YOK

—Bazı gazetelerde yer alan isimlerin doğru olmadığını söyleyen sportif Direktör Oğuz Aydın” Herkes i yazabilirler, bunların içinde doğru olanlarda var, ancak biz kulübümüz ile sözleşme imzalanmadan isim açıklamak istemiyoruz. Açıklayacağımız her isim rakiplerimizin fiyat şişirmesine neden olacak. Rizespor un parasını boşa harcamak istemiyoruz. Bu nedenle imza atıldıktan sonra isim açıklaması yapacağız “ dedi.

 2 TEMMUZ DA HEPSİ KAMPTA OLACAK

—Taraftarların 2 Temmuz tarihine kadar sabır etmesini isteyen sportif direktör Oğuz Aydın” O tarihe kadar tüm transferlerimizi bitirmiş olacağız. Şu an çok erken ve Rizespor transfer görüşmelerini sürdürüyor. 2 Temmuz tarihinde tüm futbolcularımız ve teknik heyetimiz Gerede Kampında hazır olacak. Pazartesinden itibaren yoğun bir transfer çalışmalarımız başlayacak” dedi.

 RİZESPOR İSTENMEYEN KULÜP DEĞİL

—Ç.Rizespor sportif direktörü Oğuz Aydın Rizespor un liglerde itibarının olduğunu söyleyerek” Artık futbol oynamak isteyen ve ayakları ile ekmeğini kazanan tüm futbolcular Rizespor da olmak ve oynamak istiyor. Biz bunlar arasından takıma faydalı olacak oyuncuları seçmeye çalışıyoruz.  Fiyat yükselterek takıma kalmak istemeyenlere ise taviz vermeyiz.” Dedi.

Editör: HABER MERKEZİ