Yeşil-mavili takımın kamp yaptığı Bolu Gerede Esentepe Otel'de yapılan imza törenine Futbol Şube Sorumlusu Yusuf Turanlı'nın katıldığı bildirildi.

Turanlı, imza töreninde yaptığı konuşmada, güçlü bir kadroya sahip olduklarını belirterek, ''Kadromuzu Ferhat ve Engin'i alarak daha da güçlendirdik. Bu iki futbolcu kulübümüze uzun yıllar hizmet verecektir'' dedi.

Tüm transferleri teknik direktör Metin Diyadin'in isteği doğrultusunda yaptıklarını ifade eden Turanlı, ''Karakterini, kişiliğini, becerilerini Çaykur Rizespor'un hizmeti doğrultusunda sonuna kadar kullanacak futbolcular kadromuza kattık. Bank Asya 1. Lig'de çok iyi işler yapacağımıza inanıyorum. Bu kadro gelecek yıllardaki takımın iskeletini oluşturuyor'' diye konuştu.

Ferhat Odabaşı ise Çaykur Rizespor'a gelmekten dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, ''Metin hoca çok iyi tanıdığım ve güvendiğim bir hoca. Çaykur Rizespor da çok büyük bir camia. Kalıcı olmak ve başarılı olmak için buradayım. Çaykur Rizespor'u yeniden Süper Lig'e çıkarmak için elimden geleni yapacağım'' dedi.

Engin ise çok kaliteli bir takıma geldiğini ifade ederek, ''Yeni transfer olan ve takımda olan arkadaşlarımız ile çok güçlü bir kadroya sahibiz. İnanıyorum ki benim de katkılarımla Süper Lig'e yükseleceğiz. Tek hedefimiz bu. Yeter ki taraftar bize sahip çıksın'' diye konuştu.

Öte yandan Trabzonspor'un savunma oyuncusu Murat Ocak'ın yeşil-mavili ekibin Bolu kampına katıldığı öğrenildi. Yeşil-mavili yönetimin Trabzonspor yönetimi ile Murat Ocak'ın transferi için görüştüğü, birkaç pürüzün giderilmesinin ardından yarın bu transferin netleşebileceği bildirildi. (habertürk)

Editör: HABER MERKEZİ