Şampiyonluğa varmak için gereken transferlerin yapıldığını söyleyen Ç.Rizespor basın sözcüsü Şükrü Cevahir artık taraftarın hedefi istemesi gerektiğini söyledi.

Ç.Rizespor basın sözcüsü Şükrü Cevahir hedefe yakın olan ekip olduklarını söyleyerek ”Yönetim olarak üzerimize düşen görevi fazlası ile yaptık. Bundan sonra tek yapacağımız şey sahaya çıkıp inancımızı ayaklarımıza yansıtmak olacak. Takıma ve futbolculara güvenimiz sonsuz, yaptığımız hazırlık maçlarında gördüğümüz tek şey hırs ve inançtı” dedi.
 
ELEMELER YAPILDI
Takim içinde elemelerin yapıldığını söyleyen Ç.Rizespor basın sözcüsü Şükrü Cevahir hiç kimsenin elemelerde tolerans yaptığımızı söylemesine izin vermedik. Tüm yetki teknik ekibimizin di. Her gelen oyuncuya şans verdik. Rizespor artık bir kolej tamı hüviyetini kazandı. Disiplinli ve bağları güçlü olan bir ekip yarattık, bundan böyle de bu birliğimizi bozdurmayacağız. Takım içinde ki arkadaşlık bağları hiçbir takım da yok. Başarının yarısı birlik ve beraberlikten geçer” dedi.

SOSYETE YERİNE SAVAŞAN TAKIM KURDUK

Ç.Rizespor basın sözcüsü Şükrü Cevahir önceki sezon Bank Asya nin sosyete takımını kurduklarını söyleyerek 'Geçtiğimiz sezon hem çok para verdik hem de Türkiye liglerinin sosyete takımını kurduk. Her şeyin parayla olmadığını gördük. Artık geçmişten ders aldık ve yeni yönetim olarak daha çok futbolu seven, başarı isteyen oyunculardan ekip kurduk. Sık eledik seyrek dokuduk, Rizespor a yakışan transferleri yaptık. Tüm camianın bu takıma güvenmesi gerek” dedi.

ŞAMPİYONLUK HEPİMİZİN ELİNDE
Ç.Rizespor basın sözcüsü Şükrü Cevahir oluşturulan ekibin Bank Asya liginde en güçlü ekip olduğunu söyleyerek 'Deneyimli, tecrübeli ve gençlerden oluşan bir ekip kurduk. Yaptığımız transferlerin hepsi isabetli transferler. Şu anda takım içinde oluşan rekabette formanın hakkını verebilecek oyuncular takımda şans bulacaklardır. Güçlü bir ekip oluştu. Yaptığımız 3 kamp döneminde takımın gücünü gördük. Hiçbir mağlubiyetimiz yok. Bu bizim için olumlu bir başlangıçtır” dedi.
 
TARAFTAR ŞAMPİYONLUĞU İSTEMELİ
Taraftarın isteği doğrultusunda teknik adamdan başlayarak tüm futbolcuların transferlerinin yapıldığını söyleyen Şükrü Cevahir “Yönetim olarak taraftarlarımızın tüm isteklerini yerine getirdik. Bundan sonra bizim tek isteğimiz var, o da taraftarlarımızın takımın yanında olması, satışa sunulan kombine biletlerin tümünün satılması, yeni stadyum ile birlikte tüm camiamızın bize sahip çıkmasını istiyoruz. Artık taraftar şampiyonluğu istemeli, önceki sezon başaramadığımızı bu sezon başarmak istiyoruz. Bunun arkasında da taraftar olmalı. Artık 300–500 taraftar karşısında futbol oynamak istemiyoruz” dedi.


Editör: HABER MERKEZİ