Çaykur Rizespor'un geleceği için büyük önem taşıyan toplantı bu akşam İstanbul'da Şadan Kalkavan'ın başkanlığında yapılacak. Toplantıda uygulanacak strateji ve olağan üstü genel kurul için çalışma yapılacak

Çaykur Rizespor'un kalbi bugün İstanbul'da atacak. Rize Sportif A.Ş'nin kurulması ve başkanlığına ünlü iş ve spor adamı Şadan Kalkavan'ın getirilmesinden sonra çalışmalar hız kazanmıştı. Kalkavan'ın başkanlığında bu akşam büyük kulüpte yapılacak olan toplantıya A.Ş.'nin kurucu üyeleri İstanbul Milletvekili Kemal Yardımcı, Başkan Kadir Çakır, Metin Kalkavan, Halim Mete, İhsan Kalkavan ve Koray Deniz gibi isimler katılacak.

Kongre de konuşulacak
Rize Sportif A.Ş.'nin statüsünü hazırlayan Bekiştaş'ın eski yöneticilerinden olan Hüsnü Güreli'nin yönetim kurulu başkanı olduğu Nexia İstanbul kapsam Yeminli mali Müşavirlik tarafından yapılan incelemelerle ilgili ortaklarak bilgi verilecek. Sportif A.Ş.'nin uygulayacağı strateji ile ilgili çalışmalarla birlikte önümüzdeki Pazar günü Rize'de yapılacak toplantı öncesi görüş alışverişinde bulunulacak. Toplantıda ayrıca olağan üstü genel kurul içinde çalışma yapacağı bildirildi.
Editör: HABER MERKEZİ