Ç.Rizespor teknik direktörü Ümit Kayıhan Denizli den bayram hediyesi ile döneceklerini söyleyerek 'Denizli ye 3 puan için gidiyoruz, zorlu bir maç olacağını biliyoruz, Rizespor olarak yerimizi korumak istiyoruz, Denizli Bank Asya liginin iddialı takımlarından biri, Denizlispor un gücünü biliyoruz” dedi.

ÇİFTE BAYRAM YAŞAYACAĞIZ

Mehmet Cengiz tesislerinde bayramlaşma gerçekleştiren yeşil mavililerde teknik ekip ve sporcular hazır bulunurken yönetimden basın sözcüsü Cengiz Mataracı ile bazı yöneticiler hazır bulundu. Alt yapı hocalarının da hazır bulunduğu bayramlaşma töreninde futbolcuların morallerinin yerinde olduğu gözlenirken teknik direktör Ümit Kayıhan Cumartesi akşamı çifte bayram yaşayacaklarını söyledi.

TAM KADROYUZ

Takımda sakat veya cezalı oyuncu bulunmadığını söyleyen teknik direktör Ümit Kayıhan “ Bu akşam aktarmalı olarak Denizli ye gideceğiz, Denizli de bir akşam kalacağız, Cumartesi akşamı oynayacağımız maçta hedefimiz 3 puan almak, Rize ye 3 puan ile dönmek istiyoruz, galibiyet serimizi Denizli maçında da sürdüreceğimize inanıyorum” dedi.

Editör: HABER MERKEZİ