Bank Asya 1. Lig'de sezonu 9. sırada tamamlayan Çaykur Rizespor'da, teknik direktör Raşit Çetiner, gelecek sezon için sorumluluğunu bilen mücadeleci bir kadro oluşturmaya çalıştıklarını söyledi.

Çetiner, yaptığı açıklamada, takımın iskeletini korumayı düşündüklerini belirterek, ''Ancak gereken revizyonu yapacağız. Çaykur Rizespor'da yapılması gereken çok iş var. Kısa, orta ve uzun vadede bu sorunları çözmek için yönetim kurulu ile gerekli görüşmeleri yaptık. Gelecek sezonun başlamasına kadar hedefe ulaşabilmek adına gerekli çalışmaları yapacağız'' dedi.

Takımdan ayrılmak isteyene ''kal'' demeyeceklerini ifade eden Çetiner, ''Sözleşmesi biten Erman Ergin ile birlikte Uğur Akdemir, Şadi Çolak ve Ahmet Görkem Görk ayrılmak istediklerini bizlere iletti. Biz de kendilerine gerekli kolaylığı sağlayacağız. Bu isimlerle yollarımız ayrılacak. Ayrıca sözleşmesi devam eden ancak çalışmayı düşünmediğimiz futbolcular var. Yönetim bunlarla da görüşüp gerekeni yapacaktır'' diye konuştu.

Gelecek sezonun planlamasını çok iyi yapmak zorunda olduklarını kaydeden Çetiner, şöyle devam etti: ''Vakit kaybetmeden planlı, bilinçli ve Çaykur Rizespor'un hedefleri doğrultusunda çalışma yürütmek zorundayız. Bunun için önümüzdeki günlerden itibaren transferlerle birlikte gelecek sezonun şekillendirmene başlayacağız. Gelecek sezon için sorumluluğunu bilen, mücadeleci bir kadro oluşturmaya çalışıyoruz. İstikrar için bir çok değişiklik yapmak zorundayız. Sonucunda kazanan Çaykur Rizespor olacaktır.''

Editör: HABER MERKEZİ