Ç.Rizespor sportif direktörü Oğuz Aydın Pazartesi akşamı oynanacak olan Rize-Giresun maç bilet fiyatlarının düşürüldüğünü söyledi.

Ç.Rizespor un sportif direktörü Oğuz Aydın kötü gidişata son vermek için yönetimin maç bilet fiyatlarını düşürdüğünü söyleyerek”Kale arkaları 1 TL olarak belirlendi, bununla birlikte numaralı tribünler 5 TL, maraton ise 3 TL olarak fiyatlar düşürüldü, amacımız tüm taraftarlarımızın kötü gidişata son vermek için yanımızda olmaları, Rizespor Pazartesi oynayacağı maçı mutlaka kazanmak zorunda” dedi.

 

CAMİA SAHİP ÇIKMALI

 

Futbolcuların morale ihtiyacı olduğunu söyleyen Oğuz Aydın”Ligin ikinci yarısında 4 hafta geride kaldı, şu ana kadar tek galibiyetimiz yok, Pazartesi günü oynayacağımız Giresun maçını mutlaka kazanmak zorundayız. Futbolcularımızın bu galibiyete ihtiyaçları var, taraftarlarımızın da bu maçta yanımızda olmalarını istiyoruz.  En büyük destekçilerimizin taraftar olduğunu unutmayalım, kötü gidişata bu maçta son vermek istiyoruz. Giresun maçını aldığımız taktirde seri galibiyetler yakalayacağımıza inanıyorum” dedi.

Editör: HABER MERKEZİ