MUSTAFA BAYRAK
Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İslampaşa'da yapılan statta incelemelerde bulunan başkan Mete, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Mete, incelemeler sonrası yaptığı açıklamada, stadın yeni sezona yetişeceğini belirterek, ''Çim sahanın tamamlanmasının ardından tribündeki koltukların takılmasına başlandı. Stadın üstünün kapatılması da tamamlandı. Ufak tefek detaylar var. Onların da Ağustos ayı başına kadar tamamlanmasını bekliyoruz. Yeni sezona yeni stadımızda başlayacağız'' dedi.

Yeni statta gelir getirici çalışmalara önem vereceklerini ifade eden Mete, ''Özellikle statta bulunan 12 adet locanın satışı için çalışmalarımız var. Şu ana kadar 4 adet loca sattık. Bunlardan toplam 3 yıllığına 600 bin dolar alacağız. Rizelilerin bu konuda takımına sahip çıkmasını, locaların bir an önce satılmasını bekliyoruz. Loca satışlarının ardından kombine satışlarına başlayacağız'' diye konuştu.

22005

Stadın ufak bir arenayı andırdığını kaydeden Mete, ''15 bin 500 kişilik en ufak ayrıntısına kadar düşünülmüş bir stat. Her türlü Avrupa maçına ev sahipliği yapabilecek kapasitede. Henüz isim belirlemedik. Ancak çok iyi bir reklam anlaşması karşılığı stadın ismini devredebiliriz'' ifadelerini kullandı.


22006

Bu stada Süper lig takımının yakışacağını vurgulayan Mete, şunları kaydetti: ''Süper Lige yükselmek adına kararlı ve sağlam adımlar atmaya çalışıyoruz. Her türlü ince ayrıntıyı düşünerek takımın geleceğini tehlikeye atmadan önemli transferler yapacağız. Bunun için yavaş ilerliyoruz. Ancak, takımımız her türlü alternatifi içerisinde barındıran kaliteli bir kadro ile sezona başlayacak.''
Editör: HABER MERKEZİ