Gençlik Meclisi Üyeleri 2. yarı hazırlıklarını sürdüren Çaykur Rizesporlu futbolculara Diyarbakır maçı öncesi baklava ziyafeti çektiler..
Kent Konseyi Gençlik Meclisi Üyeleri, hafta sonu sahasında Diyarbakırapor’u ağırlayacak olan Çaykur Rizespor’un idmanını izlemeye gelerek teknik heyet ve futbolculara büyük moral verdiler.
Kent Konseyi Gençlik Meclisi Üyeleri yapmış oldukları açıklamada; “ Taraftar olarak takımımıza sonuna kadar güveniyoruz. Diyarbakırspor maçından iyi bir sonuç bekliyoruz. Şampiyonluk için en güçlü adaylardan biriyiz. Çaykur Rizespor’umuzu tüm şehir bütünleşerek Süper Lige çıkaracağız ” dediler.
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Ümit KAYIHAN; “ Şu an konuşulacak pek bir şey kalmadı. Taraftar, futbolcu, teknik heyet ve yönetim olarak hep birlikte bir hedef koyduk. Taraftarlarımızın bu güzel desteği ile birçok başarıya imza atacağımıza inanıyorum ” dedi.
Gençlik Meclisi Üyeleri, baklava ziyafeti ve konuşmaların ardından futbolcular ve Teknik Heyet ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.


Editör: HABER MERKEZİ