Sezon öncesi Erzurum ve Avusturya kamplarında yakalanan olumlu havanın bozulmamasını istemeyen Ç.Rizespor teknik direktörü Mehmet Özdilek, Rize’de çıktığı ilk idmanda futbolcularından “Ciddiyet” istedi.

Lig öncesi son çalışmalarını kendi tesislerinde başlayan Ç.Rizespor, günü çift idmanla tamamladı. Sabah yapılan idmanda teknik direktör Mehmet Özdilek, izin sonrası futbolcuların adeta pestili çıkardı.

Eksik Çok

Ülkelerinden henüz dönmeyen Osmane Vıera, Lualua, Ludovic, Kwekue ve Ali Abdi dışında hafif sakatlığı bulunan Serkan Kırıntılı sabah yapılan çalışmada yer almazken, Iraklı Milli oyuncu Ali Adnan ve Tevfik Köse takımla ayrı düz koşu yaptı.

Şifo İşi Sıkı Tutuyor

Antrenman öncesi futbolcularını saha ortasına toplayan teknik direktör Mehmet Özdilek, oyuncularına kısa bir konuşma yaptı. Özdilek,” Artık lig öncesi son düzlüğe girdik. Herkes kapasitesini zorlasın ve ciddiyet istiyorum. Lige çok iyi başlamak zorundayız. İki hafta sonra ilk maçımıza çıkacağız. Gençlerbirliği maçına kadar hepiniz tam kapasiteye çıkmanız gerekiyor. Lige nasıl başlarsak, öyle gider. Sizden burada yapacağımız çalışmalarda en üst düzey verim almak istiyorum, kendinize dikkat edin” dediği öğrenildi.

Konuşma sonrası teknik direktör Mehmet Özdilek ve yardımcıları nezaretinde sabah ve akşam olmak üzere çift idman yapan yeşil-mavili ekibin sabah çalışması yaklaşık 1,5 saat sürdü.

Sabah yapılan antrenmanın ana bölümünde pas ve koordinasyon çalışmaları yapılırken, çalışmanın ikinci bölümünde ise istasyon ve kuvvet çalışması yapıldı.

Nem ve Sıcak Bunalttı

Futbolcular, aşırı sıcak ve nem yüzünden zor anlar yaşadığı için sık sık su molasının verildiği gözlendi.

Ç.Rizespor’da sabah yapılan idmana çıkmayan oyuncular akşam yapılan ikinci çalışmaya katıldığı öğrenildi.

 Özdilek, Oyuncusuna Başsağlığı Diledi

Önceki gün vefat eden Oboabona Godfrye’in abisi  Justus Oboabona ( 46 ) için Ç.Rizespor’lu Milli oyuncu ülkesine Milli maç arasında gideceği öğrenildi.

Öte yandan idman öncesi futbolcusun yanına gelen teknik direktör Mehmet Özdilek, oyuncusuna başsağlığı dileyerek, acısını paylaştığını söyledi.

Seba İçin Saygı Duruşu

Ç.Rizespor’da akşam yapılan antrenman öncesinde hayatını kaybeden Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba için bir dakikalık saygı duruşu yapıldı.

Mehmet Cengiz Tesisleri’nde akşam 19:00’da başlayan antrenman öncesinde saha ortasında toplanan tüm futbolcular, teknik ve idari ekip, Süleyman Seba için 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu.

Rizespor’a Yeni Kaleci Antrenörü

Bu sezon TFF tarafından yürürlüğe giren alt yapı takımları için en az iki kaleci hocası çalıştırmak zorunluğu nedeniyle yeşil-mavili takım yeni bir kaleci antrenörü bünyesine kattı.

Uzun yıllar Ç.Rizespor kalesini koruyan ve takım kaptanlığı yapan Kazım Rakıcı, kulüple sözleşme imzalayarak yeni görevine başladı.

Teknik direktör Mehmet Özdilek ile idman öncesi kısa bir söyleşi yapan Rakıcı, hocaya hayırlı olsun dediği, Özdilek’in de kaleci antrenörü Kazım Rakıcı’ya “Senin içinde hayırlı olsun” temennisinde bulunduğu öğrenildi.

Ç.Rizespor alt yapısında bundan önce kaleci antrenörü eski Rizespor kalecilerinden İhsan Öksüz bulunuyordu. Kazım Rakıcı’nın gelmesi ile alt yapı kaleci antrenör sayısı ikiye çıktı.

Rizespor’dan Aydın Karabulut Hamlesi

Ç.Rizespor’da gündem Bursaspor ile iplerini koparan ve takımdan ayrılmak isteyen Aydın Karabulut

Teknik Direktör Şenol Güneş ile yaşadığı problem nedeniyle Bursaspor’la ipleri koparma noktasına gelen Aydın Karabulut’un menejeri aracılığı ile Rizespor’a gelmek istediği teklifinde bulunduğu öğrenildi.

Bursaspor takımından aldığı peşinatı iade ederek yeşil-beyazlı kulüpten yollarını ayırma karar aşamasına gelen gurbetçi futbolcu için Ç.Rizespor teknik direktörü Mehmet Özdilek’in kararı merak ediliyor.

Yeşil-mavili takımın teknik direktör Mehmet Özdilek’in takım içinde kanatlarda yaşanan sıkıntı nedeniyle Aydın Karabulut transferine sıcak bakması bekleniliyor.

Çekil Aradan Erciyes!

Öte yandan Aydın Karabulut için K.Erciyesspor’unda devrede olduğu , mavi –siyahlı takımın kanat oyuncusu Yasin Öztekin’in G.Saray takımına gitmesi sonrası teknik direktörü Bülent Korkmaz’ın bu oyuncuyu çok istediği öğrenildi. Gurbetçi futbolcunun transferinde karşı karşıya gelen iki dost kulübün Başkanları hafta içi bir araya gelerek bir görüşme yapacakları gelen bilgiler arasında...

 

Editör: HABER MERKEZİ