Çaykur Rizespor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Yusuf Turanlı, ''Kimse Çaykur Rizespor'un üzerinden oyun oynamaya, ucuz kahramanlık yapmaya kalkarak camiaları lekelemesin'' dedi.

Turanlı, yaptığı açıklamada, son haftalarda bazı kişilerin, Çaykur Rizespor'un oynayacağı maçlar üzerinde yakışıksız ithamlarda bulunduğunu ve camiaları lekelemeye yönelik hareketler içerisine girdiklerini savundu.

Ligin bitimine 3 hafta kala kişilerin konuşmalarına çok daha dikkat etmesi gerektiğini ifade eden Turanlı, ''Çaykur Rizespor camiası olarak mücadelemizi sahada centilmence yapmaya çalışırken, bazı kesimler bizi farklı ortamlara çekmeye çalışıyor. Buna ne kimsenin gücü yeter, ne de böyle bir oyuna müsaade ederiz. Kimse Çaykur Rizespor'un üzerinden oyun oynamaya, ucuz kahramanlık yapmaya kalkarak camiaları lekelemesin. Bildikleri bir şey varsa açıkça söylesinler. Suyu bulandırıp kaçmak delikanlılığa yakışmaz'' diye konuştu.

Ligde puan olarak küme düşme potasında olduklarını kaydeden Turanlı, şunları söyledi:''Puan olarak önümüzde olanlar, bizden avantajlı olanlar kendi maçlarına baksın. Kendi maçlarını kazanmaya çalışsın. Kendi takımlarına, futbolcularına güvenmeyenler bahane arayıp farklı beklentiler içerisine girmesin. Biz futbolcularımıza, teknik kadromuza güveniyoruz. Çok uzun bir aranın ardından sakatlıktan kurtulan futbolcularımız Kayserispor maçında görev alacak. İnşallah bu maçı kazanıp ligde kalma ümidimizi sürdüreceğiz.''

Turanlı, puan kaybetme lükslerinin, ligde kalan üç maçı kazanıp rakiplerinin puan kaybetmesinin beklemekten başka şanslarının olmadığını da sözlerine ekledi.

Editör: HABER MERKEZİ