Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Aykut Ferah, Çaykur Rizepor'un her geçen gün iyiye gittiğini belirterek Fortis Türkiye Kupası'nda iddialı olduklarını açıkladı.

Ferah yaptığı açıklamada, Orduspor maçında havanın yağışlı olması ve saha şartları nedeniyle zorluk çektiklerini belirterek, 'Karşılaşmanın henüz başında attığımız golle öne geçsek de ilerleyen dakikalarda top kontrolü güçleşince istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık.

Her iki takımın rakipten çok saha şartları ile mücadele etmesi nedeni ile futbol pek ön plana çıkmadı. Fakat bu zor şartlara rağmen kazanarak yedi puana ulaşmamız bizleri sevindirdi. Ayrıca rakiplerimizin puan kaybettiği bir haftada 
aldığımız galibiyet daha da önem kazandı.

Her geçen gün daha iyiye doğru gidiyoruz. Önümüzdeki haftalarda çok daha güzel işler yapacağız. Önümüzde zorlu iki deplasman maçımız var. Önce Boluspor ardından Diyarbakırspor ile mücadele edeceğiz. Bu iki karşılaşmada da sahadan galibiyet ile ayrılmak istiyoruz. Bunu başarabilecek güce sahibiz' dedi.

Fortis Kupası'nda da iddialı olduklarını belirten Ferah, 'Fortis Türkiye Kupası'nda Gaziantepspor ile eşleştik. Geçtiğimiz yıl kupada yarı final oynamıştık. Bu yılda en azından bu başarıyı tekrarlamak istiyoruz. Gaziantepspor zor bir rakip. Maçın oynanacağı gün rakibimizin ve bizim son durumumuzun skoru tayin edeceğin inanıyorum. Zor da olsa turu geçen taraf olmak istiyoruz' diye konuştu. (kenthaber)


Editör: HABER MERKEZİ