Nihayet Rizespor taraftarının hayalleri gerçek oluyor. Rizespor tribünleri birleşiyor. Tribün liderleri artık bu grup kirliliğine son vererek tek çatı altında tek pankart tek slogan için Rizespor taraftarlar birliği çatısı altında yeni stadının deniz tarafında ATMACALAR tribünü oluşturarak birleşme kararı aldılar.

Rizespor Yönetimine Başvurdular.

Sosyete, Rotasızlar, Rizespor taraftarlar Derneği İstanbul’da Faaliyet gösteren 1453 Atmacalar grubu birleşerek farklı isimlerden oluşan grupların yerine tek bir isim altında tek bir tribünde toplanıyor. Daha önceleri küçük gruplar halinde stadın farklı bölgelerinde tezahürat yapıp destek vermeye çalışan ama bir türlü istenilen ahengi oluşturamayan gruplar, tek çatı altında büyük bir güç olmak, Rizespor deplasmanını çok zor bir yabancı saha haline getirmek, takımlarını kendi evlerinde müthiş bir şevkle desteklemek için toplanıp birleşme kararı alıp yönetime sundular.

İlk faaliyet Orduspor maçında


Kurulan yeni tribünün ilk faaliyeti içerde oynanacak Rizespor Orduspor maçında olacak. Yeni Stadın açılış maçında farklı isimlerde açılan pankartların Başbakanımız Recep Tayyib Erdoğan’ında dikkatini çekmiş tribünlerin bir araya toplanıp neden hamsi veya atmaca gibi isimleri kullanmadıklarını bu isimlerin kültürümüzle bağdaştığını Rizespor Başkanı Halim Mete’ye söylemişti.

Her kesimden Destek Bekleniyor


Kurulan yeni tribün her kesimden destek bekliyor. Küfür’e karşı centilmenlik ilkesine dayanarak takımlarını her şartta koşulsuz destekleyeceklerini tribünlerde gereksiz olaylar çıkartıp takımlarının ceza almasını önleyeceklerini Rizespor menfaatleri neyi gerektiriyorsa onu yapacaklarını Rizespor’a zarar verecek her harekete karşı olduklarını bütün stadyumun tetikleyicisi olarak yapacakları tezahürat ve tribün faaliyetleriyle örnek bir taraftar topluluğu olacaklarını söylediler.

Editör: HABER MERKEZİ