Transferdeki sessizliğini geçen hafta Ganalı Clement Aboagye ile birlikte Kaleci Ramazan Kurşunlu ve Mehmet Al’ı alarak bozan Yeşil-Mavililer 4. transferini de gerçekleştirdi. Bununla da Rizespor’un bir süredir peşinde olduğu Ercan Ünal ile bir yıllığına anlaştığı öğrenildi. Yeni sezon hazırlıkların başlamasına sayılı günler kala transfer çalışmalarını yoğunlaştıran Rize, Altay ile yollarını ayıran Ercan ile bir yaptığı görüşmeler sonunda her konuda anlaşmaya vardı ve başarılı futbolcuyla el sıkıştı. Yönetimin bugün ya da yarın bu transferi açıklayacağı ifade edildi.

Süper Lig Deneyimli

Yeşil-Mavililerde hem yönetimin hem de Teknik Direktör Ümit Kayıhan’ın almak istediği futbolcular arasında olan 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Ercan Ünal, Adanaspor’un alt yapısından yetişti. 5 yıl Adanaspor’da oynayan Ercan, daha sonra Samsun, Antalya, Mardin ve Orduspor’da görev yaptıktan sonra son iki sezondur Altay’ın formasını giydi. Transferin gözde isimlerinden olan Ercan Bank Asya 1. Lig’de 148, Süper Lig’de ise 60 maç oynadı. Orta sahada güçlü fiziği ve savaşçı yapısıyla dikkat çeken Ercan geçen sezon 1 gol attı. Rizespor’un ön libero listesinde Ercan Kayserispor’dan Metehan ile birlikte ilk sırada yer alıyordu.

Öte yandan Rizespor kaleyi sağlama almak için Pazarspor'dan gelecek vaat eden genç file bekçisi Selçuk Görmüş ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Editör: HABER MERKEZİ