Süper Lig’de dün akşam şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş Jimnastik Kulübü’ne birçok sosyal medya hesaplarından tebrik mesajı yayımlandı.

Rize – Çayeli Belediyesi’de mesaj yayımlayanların arasında yer alınca Çaykur Rizespor taraftarları paylaşımlara tepkilerini yorum olarak gösterdi.

Çayeli Belediyesi’nin resmi sosyal medya hesaplarından “Heyecanlı geçen bir sezonun ardından 2020-2021 Süper Lig şampiyonluğunu göğüsleyen Beşiktaş futbol takımını ve siyah – beyaz renklere gönül vermiş olan taraftarları tebrik ediyoruz. #ŞampiyonBeşiktaş” ifadelerinin yer aldığı paylaşımlar yapıldı.

Belediyenin paylaşımlarına tepki gösteren Çaykur Rizespor taraftarları “Size ne Beşiktaş’ın şampiyonluğundan, şehrin markası Rizespor varken gereksiz paylaşım yapmışsınız.”, “ Beşiktaş Belediyesi’misiniz, bir oyunuz eksildi haberiniz olsun.”, “İşinizi yapın, sempatiniz varsa Beşiktaş Belediyesi’ne atama isteyin.”, “Rezilliğinizden utanın.”, “Memleketin ekmeğini yiyip bu şehre hainlik yapmak sizin gibilere yakışır.” şeklinde yorumlar yaptı.

Çayeli Belediyesi gelen yorumlar üzerine paylaşımlarını kaldırdı.

Editör: HABER MERKEZİ