Çaykur Rizespor Futbol Şube Sorumlusu Yusuf Turanlı, birlik ve beraberlik içerisinde yeniden Turkcell Süper Lig'e yükselmenin planlarını yaptıklarını söyledi.

Turanlı, yaptığı açıklamada, camia olarak geçmişten ders aldıklarını belirterek, ''Başkanımız Abdülkadir Çakır'ın gayreti ve fedakarlıkları ile çok kaliteli ve alternatifli bir kadro kurduk. Sadece bu yıl için değil, gelecekte de uzun yıllar görev yapabilecek arkadaşlarla birlikteyiz. Futbolcu arkadaşlarımızın hepsi başarıyı hedefliyor. Birlik ve beraberlik içerisinde yeniden Süper Lig'e yükselmenin planlarını yapıyoruz'' dedi.

Bank Asya 1. Lig'de bazı takımların Çaykur Rizespor'u şimdiden favori gördüğünü ifade eden Turanlı, ''Biz kendimizi favori olarak görmüyoruz. Hiçbir şey başlamadan kazanılmaz. Hiçbir maç oynanmadan kazanılmaz. Fakat, kendimize inancımız var. Motivasyonumuz oldukça yüksek. Bir an önce liglerin başlamasını istiyoruz. İnşallah Çaykur Rizespor'u layık olduğu yere taşıyacağız'' diye konuştu.

YENİ SEZON HAZIRLIKLARI

Yeşil-mavili ekip, yeni sezon hazırlıklarını teknik direktör Metin Diyadin yönetiminde, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde günde çift idmanla sürdürüyor.

Sabah yapılan antrenmanda futbolcular kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaptılar. Çalışmaya hafif sakatlıkları bulunan Gökhan Kök ile Ali Sakal katılmadı.

İsviçre'nin FC Thun takımında forma giyen gurbetçi futbolcular Sungur Müslüm ve Çağatay İriç ise Metin Diyadin'in isteği ile denenmek için Rize'ye gelerek bugünkü çalışmalara katıldılar.

 

Yeşil-mavili futbolcular, idmanın ardından karpuz yiyerek serinledi. (ajansspor)

 

Editör: HABER MERKEZİ