Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Kayseri Erciyesspor'da forma giyen Sertan Vardar ile 1.5 yıllığına anlaştı.

Yeşil-mavili takımın sezon başındada almak istediği Sertan Vardar, Bucaspor’un alt yapısından yetişti. Daha sonra Altay, Mardin ve Boluspor’da forma giyip son olarak da K.Karabükspor’a transfer olmuştu.

Geçen sezon süper lig’e çıkan Karabükspor’da başarılı bir performans ortaya koyan Sertan sezon başında Kayseri Erciyes’e transfer olmuştu.

Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Cengiz Mataracı, gazetecilere yaptığı açıklamada, teknik direktör Ümit Kayıhan'ın isteği doğrultunda transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek, 'Ligin ikinci yarısına daha güçlü girebilmek için transfer çalışmalarımız devam ediyor. Hocamızın isteği doğrultusunda Sertan Vardar'ı renklerimize bağlamak için girişimlerimiz olmuştu. Sertan'da bizimle birlikte olmak istedi. Kayseri Erciyespor Kulübü ile yaptığımız görüşmede anlaşmaya vardık. Sertan ile bir yılı opsiyonlu 1.5 yıllık anlaşma imzaladık' dedi.

Sertan'ın kariyerini ispatlamış bir Oyuncu olduğunu ifade eden Mataracı, 'Sertan, orta sahamıza güç katacak. Tecrübelerinden ligin ikinci yarısında faydalanacağımız önemli bir Oyuncu. Hedeflediğimiz Süper Lig yolunda ciddi katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Her iki taraf için de hayırlı olsun' diye konuştu.

Öte yandan yeşil-mavili ekip ikinci yarı hazırlıklarına yarın Antalya'da başlayacak.

Editör: HABER MERKEZİ