Geçtiğimiz sezon devre arasında Kayseri Erciyesspor dan Rizespor a kiralık olarak gelen Serkan Atak Rizespor ile bir yıllık sözleşme daha imzalarken, Galatasaray alt yapısından Rizespor a gelen ve 3-4 yıldır Rizespor formasını giyen Çağrı Yarkın ise sözleşmesinin bitmesi üzerine bir yıl daha Rizespor la sözleşmeyi uzattı.

 

RİZESPOR KAMPA GİRİYOR

Ç.Rizespor basın sözcüsü Aykut Ferah Rize de kampa gireceklerini söyleyerek ”Cuma günü saat 5 de ilk idmanımızı Rize de yapacağız. Takımda Kaleci Ramazan'ın nikâh işi olduğundan dolayı onun dışında yeni oyuncularımız da takım ile birlikte olacaklar.  Rize de ilk startımızı vererek kamp çalışmalarımızı başlatacağız” dedi.

 

2 TEMMUZ'A KADAR RİZE

2 Temmuz tarihine kadar takımın Rize Mehmet Cengiz Tesislerinde çalışmalara devam edeceğini söyleyen Ferah ”Bu arada transferlerimiz devam edecek. Görüştüğümüz bazı futbolcular var, bunların cevabını bekliyoruz. Şu ana kadar 5 oyuncu aldık. Kritik noktalara nokta transferlerimize devam edeceğiz” dedi.

 

DENENMEYE GELECEK OYUNCULAR VAR

Rize de ki kamp döneminde Rize ye bazı oyuncuların denenmek üzere geleceğini söyleyen Ç.Rizespor basın sözcüsü Aykut Ferah      “Bu tür denemelerimiz her sezon olduğu gibi bu sezon da devam edecek. Şu anda Türkiye 2 ve 3 liglerinden bazı oyuncuları deneyeceğiz. Rize de kaldığımız sürece denemelerimiz devam edecek” dedi.

 

EKSİKLERİMİZ VAR

Bazı mevkilerde eksikleri olduğunu söyleyen Ç.Rizespor basın sözcüsü Aykut Ferah ”Eksiklerimizi 2 Temmuz tarihine kadar gidermeye çalışacağız. Forvette tecrübeli ve son vuruşları iyi yapan oyuncu alacağız. Forvette yerli veya yabancı arayışımız sürüyor. Yurt dışında takip ettiğimiz bazı oyuncular var ve bu oyuncular ile görüşmelerimiz sürüyor, yakın bir sürede transferlerimizi gerçekleştireceğiz” dedi.

 

TEMPO ARTACAK

Rize'de ki çalışmalarda tempoyu giderek artıracaklarını söyleyen Ç.Rizespor basın sözcüsü Aykut Ferah “Cuma günü akşam 17 de ilk idmanımızı kendi tesislerimizde yapacağız, teknik heyetimiz ve kulübün futbolcuları bu idmana eksiksiz hazır olacaklar. İdman öncesinde teknik direktörümüz Rizespor ile ilgili basın in karşısına geçecek” dedi.

Editör: HABER MERKEZİ