Diyarbakırspor'u deplasmanda 1–0 yendikten sonra kendi evinde Karşıyaka maçını 3–0 kazanan yeşil mavililer ardından Lider Denizlıspor ile berabere kalmaları ile kendi evinde Erciyes e puan kaptırmasından sonra zirvede mücadele eden Karadeniz ekibi Orduspor ile de berabere kalarak son 3 haftada 3 puan toplayan yeşil mavililer artık galibiyet ile tanışmak istiyor.

4 MAÇ 12 PUAN HEDEF

Pazar günü Güngören belediyesini ağırlayacak olan yeşil mavililer ardından Gaziantep büyük şehir belediyesi deplasmanına çıktıktan sonra iki hafta üst üste kendi evinde önce Giresunspor ve ardından Akhisar Belediyesini ağırlayacak. 4 maçta 12 puan hedefleyen yeşil mavililer ligde bulundukları 5 ligden üst sıralara tırmanmak istiyorlar. 10 uncu haftayı zorlu deplasman Altay ile oynayacak olan Rizespor iyi bir moralle deplasmana çıkmak istiyor.

RİZESPOR TARAFTARINA GÜVENİYOR

Ligde averaj ile 5 sırada bulunan yeşil mavililer zorlu maçları geride bırakarak ligde na mağlup yoluna devam ederken teknik heyet ve futbolcular Güngören maçı ile başlayacak iç saha maçlarında Giresun ve Akhisar belediye maçlarında taraftarına güveniyor. Futbolcular taraftarların destek vermesi ile bu maçları kazanacaklarını söylediler.

RİZESPOR A LİSE DE BÜYÜK İLGİ

Alt yapı sorumlusu Muharrem Kasap başkanlığında Rize lisesini ziyaret eden Rizespor futbol takımına lisede öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

Taraftarları maçlara çekebilmek için girişimlerde bulunan Rizespor futbol takımı Rize lisesini ziyaret etti, okul müdürü Ali Kuleci tarafından karşılanan Rizespor da yönetim kurulu üyesi ve alt yapı sorumlusu Muharrem Kasap, Teknik direktör Ümit Kayıhan, sportif direktör Oğuz Aydın ile futbolcular hazır bulundu.

DERSE GİRDİLER

Rize lisesini ziyaret eden Rizespor bir sinifa girerek İngilizce dersi öğrenmeye çalıştı, takımın tek yabancı futbolcusu olan Clement bazı öğrencilerle İngilizce konuşurken teknik direktör Ümit Kayıhan ise öğretmen masasında oturdu. Öğrenci sıralarına oturan bazı oyuncular Clement in ders vermesini istediler.

ÖĞRENCİLER İLGİ GÖSTERDİ

Rizespor u şampiyon görmek istediklerini söyleyen öğrenciler takım aleyhine tezarruhatta bulunarak” Rizespor sen bizim her şeyimizsin, Size süper lig yakışır, En büyük Rizespor” gibi takımın aleyhine tezarruat yaptılar. Öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren sporcular gördükleri ilgi karşısında moral buldular.

 

Editör: HABER MERKEZİ