Ç.Rizespor teknik direktörü Ümit Kayıhan Pazartesi günü Ordu da oynayacakları Play Of maçından galibiyet ile ayrılacaklarını söyleyerek”İlk maçımızın deplasmanda olması nedeniyle avantajımız var. Ordu da alacağımız beraberlik veya galip gelmemiz durumunda süper lige çıkma şansımız artacak” dedi.

TAKIM SÜPER LİGE İNANDI

Ç.Rizespor teknik direktörü Ümit Kayıhan “ Takımda moraller çok yüksek, futbolcularım süper lige inanmış durumda. Artık yüzdük, yüzdük kuyruğuna geldik. Bundan sonra 3 maçımız var ve bu maçları kazanmak zorundayız. Artık lig şimdi başlıyor. 3 maçlık bir lig ve bu 3 maçı da kazanarak süper lige çıkmak istiyoruz” dedi.

ORDU YA KARŞI AVANTAJLIYIZ

Sakat veya cezalı oyuncularının bulunmadığını söyleyen teknik direktör Kayıhan “ Orduspor la ligde yaptığımız maçlarda avantajlı durumdayız. Kendi sahamızda 3–0 kazandık, Ordu da ise berabere kaldık. Ordu da erken atacağımız bir gol kendi sahamızda bize büyük avantaj sağlayacak” dedi. 

 

Koray a unlu doğum günü

Ç.Rizespor un tecrübeli savunma oyuncusu Koray Avcı ya idman sonrası unlu ve yumurtalı doğum günü yapıldı.

Geçtiğimiz hafta ligde ilk golünü Samsun deplasmanında atan Ç.Rizespor un tecrübeli savunma oyuncusu Koray Avcı 33 yaşını idman sonrası saha içinde kutlarken takım arkadaşları kendisine sürpriz hazırladı. Yönetim kurulu üyesi Muharrem Kasap in getirdiği pastayı kesmeye çalışan Koray Avcı ya unlu ve yumurtalı sürpriz yapıldı.

KORAY'A SÜPRİZ

Tecrübeli savunma oyuncusu saha içinde kurulan masada yaş pastayı keseceği sırada takım arkadaşları Koray in kafasına yumurta kırmaya başladı. Tüm takım arkadaşlarının yumurta ve Unlu doğum günü kutlaması ile tecrübeli oyuncu bir anda neye uğradığını şaşırdı. Ardından saha içinde pastayı kesen Koray Avcı arkadaşları ile kucaklaştı. Tecrübeli oyuncu “ Böyle bir sürpriz beklemiyordum. Un ve yumurtaları çöp bidonuna saklamışlardı”dedi.

 

 

  

 

 

Editör: HABER MERKEZİ