Ligde istediği sonuçları alamayan Ç.Rizespor ligin son maçını galibiyetle tamamlamak isterken teknik direktör Raşit Çetiner sahaya genç oyuncularla çıkacaklarını söyledi.

Bank Asya liginde sezonun sonuna gelinirken ligde istediği sonuçları alamayan Ç.Rizespor Karşıyaka maçı ile sezonu galibiyetle kapatmak peşinde. Teknik direktör Raşit Çetiner genç kadro ile sahaya çıkacaklarını söyleyerek 12 haftadır takımın başında olduğunu başarılı olamadığını söyleyerek ”Kendi evimizde oynayacağımız son maçımızı galibiyetle kapatmak istiyoruz” dedi.

BU TAKIMLA BU KADAR
Ç.Rizespor teknik direktörü Raşit Çetiner ligin ikinci yarısının 5 haftasında takımın başına geldiğini söyleyerek” Ligin ikinci yarısına başlarken takımın idman eksikliği vardı. 5 hafta üst üste alınan mağlubiyetlerden sonra takımı lige ısıtmaya çalıştım,  ancak futbolcular istediğim oyunu sahaya yansıtmadılar. Bu takıma ancak bu kadar verebildim” dedi.

FATURAYI ÖDEMEYE HAZIRIM
Başarısız olduğunu kabul eden teknik direktör Raşit Çetiner olmayınca olmuyor diyerek” Gerek kendi evimizde gerekse dışarıda oynadığımız 11 maçta 15 puan toplaya bildik. Kadroyu ben kurmadım. Bu oyuncularla ancak bu kadar gidilebildi. Hedeflediğimiz yere varamadık. Her maç bizim için ümit oldu ancak tüm ümitlerimiz suya düştü, bu takıma bundan fazlasını veremezdim. Sonuca katlanmaya hazırım. Ne fatura varsa edemeye de hazırım” dedi.

KALIRSAN YÜZDE 70 İ GİDER
Ç.Rizespor teknik direktörü Raşit Çetiner takımda ki oyunculardan memnun olmadığını söyleyerek” İdmanda ayrı, sahada ayrı bir takımla çalıştım, saha da bu kadar kötü futbol sergileyen bir takımla karşılaşmadım. İdmanlarda ise çok hırslı gözüken takımı sahada tanıyamıyorum. Karşıyaka maçı sonrasında kalmam istenirse bu takımda ki yüzde 70 oyuncuyu gönderirim” dedi.

Editör: HABER MERKEZİ