Ç.Rizespor futbol şube sorumlusu Oğuz Aydın futbolcuların performansını düşürmeyecek idmanlar yapacaklarını söyleyerek” Önümüzde çok daha gün var, futbolcuyu fazla yormanın anlamı yok, zaten futbolcularımız alacağı eğitimi aldı” dedi.

Gerede, Esentepe kampının başladığını söyleyen Rizespor futbol şube sorumlusu Oğuz Aydın 4 üncü ve son kamp döneminin başladığını söyleyerek” Rizespor olarak sezonu erken açtık ve erken çalışmalara başladık. Tabii sonradan takıma takviye olan oyuncular oldu. Aynı tempoyu yakalamaları zaman aldı. Şu an Rizespor olarak tempomuzu ve lig programımızı hazır hale getirdik” dedi.

TEMPOYU KORUYACAĞIZ

Gerede kampında 10 gün kalacaklarını söyleyen Aydın “ .Bu kampta takımı yormanın anlamı yok. Önümüzdeki süre uzun, 35 gün bir zamanımız var. Futbolcularımızı ağır idmana almanın bir manası yok. Şu an tek düşüncemiz tempomuzu koruyarak, taktiksel ve teknik katkı sağlamak. Yapacağımız idmanlarda formumuzu korumayı hedefliyoruz” dedi.

HAZIRLIK MAÇI YAPACAĞIZ

Ç.Rizespor futbol şube sorumlusu Oğuz Aydın bir iki hazırlık maçı yapmayı hedeflediklerini söyleyerek” 10 Günlük kamp süresince şu an kesin olmamakla birlikte birkaç maç yapmak istiyoruz. Bu bizim formumuzu gösterecek. Şu an kiminle, hangi takımla belli değil, ancak görüşeceğimiz bazı takımlar olacak. 12 Ağustos tarihine kadar Gerede kampımız sürecek”

Editör: HABER MERKEZİ