Ç.Rizespor teknik direktörü Ümit Kayıhan 4 maçın 3 ünü kendi evlerinde oynayarak zirveye yerleşeceklerini söyleyerek” Bu avantajı iyi kullanmak zorundayız, önümüzde ki maçlarda liderlik koltuğuna oturacağız” dedi.

Ç.Rizespor teknik direktörü Ümit Kayıhan ilerde topu iyi saklayamadıklarını söyleyerek” Şu an tek sorunumuz hücum hattında topu iyi saklayamamak, buna bir çözüm bulmak zorundayız. Ligde 7 gol atarak en çok gol atan takımlar arasında 3 sıradayız, yakaladığımız net pozisyonlar var bunları iyi değerlendirmesini bilmeliyiz” dedi.

3 HAFTADA 3 PUAN

Lige iyi başladıklarını söyleyen teknik direktör Ümit Kayıhan son 3 maçta beraberliklerle ayrıldıklarını söyleyerek” Denizli maçı ile başlayan beraberliklerimiz kendi evimizde oynadığımız Erciyes maçı ile devam etti, son oynadığımız Ordu maçında ise kendi hatamızla puan kaptırdık” dedi.

AVANTAJI İYİ DEĞERLENDİRECEĞİZ

Fikstür avantajını iyi değerlendirmek zorunda olduklarını söyleyen teknik direktör Ümit Kayıhan “ 4 maçın 3 ünü kendi sahamızda oynayacağız, bu bizim için büyük bir avantaj, 9 puanı kendi hanemize yazdırmak istiyoruz. Bu hafta oynayacağımız Güngören maçını kilitlendik, bu maçı aldığımız takdirde iyi bir moralle Antep e gideceğiz” dedi.

 

Editör: HABER MERKEZİ