Mataracı, yaptığı açıklamada, geçen yıl yaşadıkları başarısızlıktan dolayı bazı taraftarların takıma küskün olduğunu gördüklerini belirterek, ''Çaykur Rizespor tüm Rizelilerin ortak değeridir. Takıma herkesin sahip çıkması gerekir. Elbette geçmişte yaşanan başarısızlıkları unutmadık. Başarı için geçmişten ders alarak gelecekte iyi işler yapmak için tüm kentin desteğini yanımızda görmek istiyoruz. Çaykur Rizespor'u kalabalık taraftar kitlesinin desteklemesini bekliyoruz'' dedi.

Çaykur Rizespor'un tüm kentin takımı olduğunu ifade eden Mataracı, ''Çaykur Rizespor sadece tesisler ve stattan ibaret değil. Bu takım tüm kentin takımıdır. Takımın büyümesi için taraftara ihtiyaç var. Bunu il geneline yaymak için hazırladığımız projeler var. Sezonun başlaması ile birlikte takımı kent ile buluşturacağız. Hafta sonu onlar bizim maçlarımıza gelecek. Hafta içi ise biz onlara destekleri için teşekküre gideceğiz'' diye konuştu.

Kombine kart satışlarına başlandığını da kaydeden Mataracı, şöyle devam etti.

''Kombine kartlarımız 200 liradan başlıyor. Bununla birlikte 500 TL, 1.500 TL kombinelerimiz de var. Localarımızı ise 30 bin liradan satışa sunuyoruz. İsteyen taraftarlarımız kombinelerini Cumhuriyet Meydanında kulübümüzün standından temin edebilirler. Taraftarlarımızın taleplerini bekliyoruz.''


Fiyatlar:
VIP Tribün 1.500 TL.
Kombine A ve Kombine B Tribünleri 500 TL.
Maraton Tribünü 200 TL.

Satış Noktaları:
Atatürk Caddesi – Meydan Otoparkı
Atatürk Caddesi – Belediye Parkı
Deniz Caddesi – MADO Cafe Yanı

Ödeme Kolaylığı:
Bonus Kart sahiplerine 8 taksit
Editör: HABER MERKEZİ