Önceki akşam saatlerinde 3 kamp dönemini başlatan yeşil mavili ekip ilk idmanını akşam 18 de yaparak hazırlıklarını sürdürürken Ç.Rizespor futbol şube sorumlusu Oğuz Aydın “ Tüm futbolcular 3 kamp dönemine katıldı. İlk idmanımızı akşam saatlerinde yaptık. Çalışmalarımıza Esentepe kampında devam edeceğiz” dedi.

KAMPI UZATABİLİRİZ

25 inde bitmesi gereken olan Esentepe kampının uzatılabileceğini söyleyen Rizespor futbol sorumlusu Oğuz Aydın “Şu an liglerin başlama tarihi belli değil, tarihin uzatılacağı yönünde duyumlar var. Şayet liglerin başlama tarihi uzatılırsa kamp süremizi uzatabiliriz. 21 in de Kasımpaşa ile 23 ünde ise Adanaspor ile hazırlık maçımız var” dedi.

YENİ HAZIRLIK MAÇLARI AYARLAYACAIĞIZ

Liglerin uzaması halinde kamp süresini uzatabileceklerini söyleyen Oğuz Aydın “ Lig tarihi uzarsa bizde kamp tarihini uzatarak yeni hazırlık maçları yapmak istiyoruz. Bu konuda liglerin başlama tarihini bekliyoruz. Federasyonun vereceği kararın belli olmasından sonra kararımızı vereceğiz. Yeni hazırlık maçları ayarlayacağız” dedi.

SAĞ AÇIK ARAYIŞI SÜRÜYOR

Takıma bir sağ açık oyuncu alacaklarını henüz isim konusunda karar veremediklerini söyleyen Oğuz Aydın “ Birkaç oyuncu ile görüşmelerimiz sürüyor. Henüz kesin karar veremedik. Transfer komitesi fiyat konusunda görüşmelere devam ediyor. Bir de süper ligde kadroya giremeyen oyunculardan taleplerimiz olacak” dedi.

TARAF53 

Editör: HABER MERKEZİ