Dilek ASLAN

Ç.Rizespor ikinci başkanı Ekrem Yüce 6 oyuncu ile sözleşme imzaladıklarını söyleyerek” Hedefimiz belli. Yeniden süper lige dönmek” dedi.

Ç.Rizespor Mehmet Cengiz Tesislerinde 6 oyuncu ile sözleşme imzalarken ikinci başkan Ekrem Yüce” 2008–2009 sezonunu şampiyon olarak kapatmak istiyoruz. Aldığımız oyuncular genç ve gelecek vaat eden kendilerini ispatlayan oyunculardır. Rizespor Bank Asya liginde misafir olarak kalacaktır. Transferlerimiz devam edecek” dedi.


HOCAMIZIN İSTEDİKLERİNİ ALIYORUZ

Ç.Rizespor ikinci başkanı Ekrem Yüce” Hocamızın istediği oyuncuları takıma katmaya devam edeceğiz. Şu anda 6 oyuncu ile sözleşme imzalıyoruz önümüzdeki günlerde yeni transferlerimiz de olacaktır. Takım tamamen gençleşecek ve değişecek. Takıma  Sakaryaspor dan Erman Ergin, Malatyaspor dan Serdar Samatyalı, Boluspor dan Ömer Ateş, Giresunspor dan Emrah Kol, Orduspor dan  Mehmet Sakal ve Galatasaray dan Uğur u kattık. Bu oyuncularımızla sözleşme imzaladık” dedi.

OYUNCULAR” HEDEFİ OLAN TAKIMIZ”

Ç.Rizespor la sözleşme imzalayan Erman Ergin ve Serdar Samatyalı” Rizespor hedefi olan bir takım. Şampiyonluk hedefimiz var. Rizespor un büyük bir camia ve tesislerinin mükemmel olduğunu biliyorduk. Tüm gücümüzü kullanarak süper lige çıkacağız ve büyük camia yi arkamıza alacağız” dediler.

Editör: HABER MERKEZİ