Çaykur Rizespor’da teknik direktör arayışları devam ediyor.

Süper ligin ikinci devresine Rumen teknik adam Sumudica ile başlayan temsilcimiz ligde aldığı başarısız sonuçlar ardından Sumudica ile yollarını ayırma kararı almıştı.

Kayserispor maçı sonrası Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak ile bir telefon görüşmesi yaparak istifasını sunan Sumudica maç sonu Rize’ye dönerek kulüple karşılıklı anlaşma sonrası sözleşmesi feshedilmişti.

Aday Çok!..

Süper ligde bu hafta BAY olan Çaykur Rizespor’da gözler yeni teknik direktör kim olacak sorusuna çevrildi.

İlk olarak eski teknik direktör Okan Buruk’a teklif sunan yönetimin bu teklife “ Sezon sonuna kadar takım çalıştırmak istemiyorum” sözleri sonrası başka arayışlara girdiği biliniyor.

Okan Buruk’un yardımcı teknik direktörlük görevini yürüten Rizeli İrfan Saraloğlu’nun ismi gündeme gelirken listede yer alan bir başka isim ise bu sezon Tomas hocanın 1. Yardımcı hocası olan ve süper ligde en son galibiyetini Gaziantep karşısında onunla alan Ersin Aka. Ersin Aka’nın takımı tanıdığı ve oyuncular üzerinde pozitif bir etkisi olduğu biliniyor.

Rizespor yönetiminin listesinde bulunan diğer isimler ise Tamer Tuna, Hamza Hamzaoğlu, İbrahim Üzülmez ve Tolunay Kafkas olduğu öğrenildi.

ajans53

Editör: HABER MERKEZİ