Mustafa BAYRAK

K.Erciyes, Ç.Dardanel ve Konya maçlarını kazanarak son 3maçta 9 puan toplayan yeşil mavili futbolcular pür neşe içinde idmanlarını sürdürüyor.

Galibiyet serilerini son 3 haftadır sürdüren yeşil mavili ekipte idmanlar neşe içinde geçiyor. Mehmet Cengiz tesislerinde Kartalspor hazırlıklarını sürdüren yeşil mavili ekip, K.Erciyes maçı ile başlayan galibiyet serilerinde Ç.Dardanel deplasmanı ve son olarak lider Konyaspor galibiyeti ile son 3 maçta 9 puan toplarlarken futbolcuların morallerinin yerinde olduğu gözlendi.

KARTALI YENECEĞİZ

Günde çift idman ile hazırlıklarını sürdüren yeşil mavili ekipte neşe içinde idmanlar geçerken futbolcular yakalanan serilerin devam edeceğini söyleyerek” Çok iyi bir çıkış yakaladık. Önümüzde zorlu maçlar var bu maçları da kazanarak zirveye yerleşmek istiyoruz. Ligde aldığımız tek mağlubiyet dışında artık mağlup olmak istemiyoruz, taraftarlarımız ile el ele vererek birlikte süper lige yükselmek istiyoruz. Önümüzde Kartal maçı var İstanbul da ki taraftarlarımız in desteği ile bu maçı kazanacağımıza inanıyoruz” dediler.

 

Editör: HABER MERKEZİ