Süper liginin 27. Haftasında evinde şampiyonluk mücadelesi veren G.Saray takımını konuk eden yeşil – mavili takım zorlu karşılaşmadan 2 – 0 lık skor ile ayrılarak puanını 28 yaptı.

Yönetim Kesenin Ağzını Açtı!

G.Saray galibiyeti ile yeniden ayağa kalkan Çaykur Rizespor’da yönetim TFF’den gelen galibiyet primini teknik kadro ve futbolculara verme kararı aldı.

Buna göre yeşil – mavili takım 2 Milyon 700 bin tl olan maç başı galibiyet primine dokunmadan futbolculara dağıtacak.

Samudıo ve Dıamonde Ne Durumda?

Rizespor’da maç sonu soyunma odasına sedye ile giden Paraguaylı Samudio korkuttu.

İlk kez takım kaptanı olarak sahaya çıkan ve oynadığı futbol ile alkış alan Paraguaylı oyuncunun yapılan kontrollerinde önemli bir şeyinin çıkmadığı öğrenilirken, bu oyuncunun ligin bitiminde ufak bir ameliyat olacağı gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Öte yandan hafta içi iki idman kaçıran İsmael Dımaonde’nin ise tedbir amaçlı dışarı alındığını bu oyuncunun Antalyaspor maç kadrosunda yer alacağı öğrenildi.

Çaykur Rizespor bugün tek idman yaparken, yeşil – mavili takım yarın istirahat edeceği ve pazartesi akşamı oynayacağı Antalyaspor maçı çalışmalarına Çarşamba günü yeniden başlayacağı belirtildi.

Kaleci Gökhan'a Doktor Müsade Etmedi, Zafer'in sakatlığı devam ediyor!

G.Saray maçı öncesi son kontrolden geçen kaleci Gökhan'a doktorlar müsade etmediği, bir diğer kaleci Zafer'in ise sakatlığının devam ettiği gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Amınu Umar Ocak'ta Zor!

Çaykur Rizespor'un bu sezon başında Osmanlıspor'dan büyük bir kulfet ödeyerek kadrosuna kattığı oyuncu Amınu Umar'dan umut yok gibi.

Yeşil - mavili takımla 3 yıllık sözleşme imzalayan Nijeryalı oyuncu ameliyat olduğu aynı bölgeden ikinci bir operasyon geçirmişti.

Nijeryalı oyuncu en iyi ihtimalle önümüzde ki sezonun 2.devresinde oynama ihtimali bulunuyor..

Aberhoun'un tedavisi devam ediyor

Yeşil - mavili takımda ani bir sağlık sorunu yaşayan Faslı savunma oyuncusu Aberhoun tedavisine İstanbul'da devam ediliyor.

Midesinden yaşadığı sağlık sronu nedeniyle İstanbul'da özel bir hastanede ameliyat olan Faslı oyuncu oldukça kilo kaybettiği ve kemoterapi gördüğü öğrenildi.

AJANS53.COM 

Editör: HABER MERKEZİ