MUSTAFA BAYRAK

Ç.Rizespor basın sözcüsü Şükrü Cevahir ilk olumlu halkayı oluşturduklarını söyleyerek” Kendi özümüze döndük. Yeni stadyum ile birlikte kendi uşaklarımızın başarısını bekleyeceğiz” dedi.

Rizespor Mehmet Cengiz tesislerinde düzenlenen imza törenine as başkan ve basın sözcüsü Şükrü Cevahir ile bazı yöneticiler katılırken iç transferde Çağrı, Emrullah, Bahadir, Mehmet, Mesut Yılmaz, Murat Ocak ve Ramazan Tok yeni sezonla ilgili sözleşme imzalarken As başkan ve Basın sözcüsü Şükrü Cevahir yıllardır özlenen tabloyu Rize ye getirdiklerini söyleyerek” Taraftarlarımız ve camiamız Rizespor un kendi öz evlatlarını görev başına getirmemizi istiyordu. Biz de bu uygulamaya geçtik” dedi.

10 YILDA 22 HOCAYLA ÇALIŞTIM
Ç.Rizespor basın sözcüsü Şükrü Cevahir 10 yıldır Rizespor da yöneticilik yaptığını söyleyerek” bu süre içinde 22 teknik adamla çalıştım her gelen hoca alt yapı ile ilgileneceğini söyledi ancak bu süre içinde her gelen geldiği gibi gitti ve hiç biri alt yapıya ağırlık vermedi. Şimdi ise kendi camiamızda yetişen, Rize de uzun yıllar top oynayan iki hocamızı taraftarlarımızın ve Rizelilerin isteği üzerine takımın başına getirdik. Bunlardan tek isteğimiz Rizespor alt yapısına ağırlık vermeleri” dedi.

BU İŞ YÜREK İŞİ
As başkan ve Basın sözcüsü Şükrü Cevahir önceki sezon trilyonlar harcanarak oluşturulan takımdan çok şey beklediklerini söyleyerek” Büyük umutlarla kurduğumuz bir takım vardı. 3 teknik adam değiştik ligi 9 sırada bitirdik. Bu sezon kendi öz uşaklarımızı takımın başına getirdik. 2009–1010 sezonu sonunda yeni stadımız ve kendi uşaklarımızla birlikte süper lige çıkmak istiyoruz. Hasan Vezir ve Oktay hocamıza güveniyoruz” dedi.

TRANSFERLERİMİZ SÜRECEK
Ç.Rizespor basın sözcüsü Şükrü Cevahir transferlerin devam edeceğini söyleyerek “ Şu an transfer komitemiz çalışmalarını sürdürüyor. Yakın bir tarihe kadar tüm transferlerimizi tamamlamak istiyoruz. Hocalarımızın istekleri doğrultusunda çalışmalar sürüyor. Yeni sezona yeni hocalarımız ve yeni stadımızla gireceğiz. Rizespor un her zaman bir hedefi olmuştur. Bu sezon da hedefimiz yeniden süper lige yükselmek olacaktır. Dış transferde  Türk tele komdan Hakan Akbaş ile 2 yıllık, Van belediyespor dan MUSAT Özkalkan ile 3 ve Karsspor dan  Burak Boz ile 3 yıllık sözleşme imzaladık” dedi.

Editör: HABER MERKEZİ