Çaykur Rizespor Kulübü Eski Başkan Vekili Yılmaz Zehiroğlu Rizespor çukura düşmesin diye yönetim, Teknik heyet, Futbolcular, Taraftarlar herkese uyarılarda bulundu.

Yönetime: “Rizespor kimsenin oyuncağı değildir. Yönetim daha duyarlı ve dikkatli olmalıdır. Seyircimizin yüzünün asık olmasını içime sindiremiyorum.”

 

Teknik Heyete: “Ümit Kayıhan’ı çok iyi tanıyorum, o da Rize camiasına çok yakın bir isim. Başaracağına inanıyoruz, Kayıhan yalnız bırakılmamalı.”

 

Futbolculara: “Bu takımı bu noktaya futbolcular getirdi, çıkarmak da onların elinde. Rizespor küme düşmez diye hareket edenler kendilerini pat diye çukurun içinde bulabilirler.”

 

Taraftara: “Artık yuhalamayı bir kenara bırakıp takıma destek olunmalıdır. Birlik beraberlik içinde olursak bu sıkıntılı günleri aşarız.”

 

Ümit Hoca Başaracaktır

 

Çaykur Rizespor Kulübü eski başkan vekili Yılmaz Zehiroğlu önemli açıklamalar yaparak endişe içinde olduğunu söyledi. Çaykur Rizespor’un bugün bulunduğu konumu içine sindiremediğini anlatan Zehiroğlu bir dizi mesajlarda bulundu.

 

Pat Diye Çukura Düşeriz

 

Çaykur Rizespor Kulübü kimsenin oyuncağı değildir. Yönetim daha duyarlı ve dikkatli olmalıdır. Kimse Rizespor düşmez diye rahatla içine girmesin, Süper Lig’de bizim düşüşümüzde çok şey yaşadık. Düşenin dostu olmaz. Burada son sözü futbolcular söyleyecek. Rize forması çok ağır bir formadır, bu formanın hakkı verilmelidir. Bu takımı onlar bu noktaya getirdi onlar ayağa kaldıracaklar. 40 puan toplayıp önümüze bakmalıyız.

 

3’lü Sacayağı Oturmalıdır

 

 “Seyirci artık yuhalamayı değil destek vermenin peşinde olmalı. Birlik beraberlik içinde hareket etmeliyiz. Böyle çıkışa geçeriz, 40 puan alarak bu takımı rahatlatmalıyız. Erciyes maçı var iki takım da sıkıntılı, yenilirsek puan farkı azalır, yenemiyorsan yenilmeyeceksin, neyi düşünürken hangi duruma geldik, başımız öne eğik olarak değil dik durarak ayakta kalacağız, böyle olmalıyız. Rize takımı çok kolay gol yiyen  bir takım haline geldi. Bunun da önüne geçilmelidir. İsteyerek inanarak tehlikeli bölgenin dışına çıkmalıyız. Rize takımının düşme gibi saçma sapan bir düşünce de bile olması kaygı vericidir. Takımın 3’lü sacayağı sağlam olursa bizi kimse yıkamaz. Onun için Yönetim, teknik heyet ve taraftar bütünlüğü sağlayarak yolumuza devam etmeliyiz.”

Taka
Editör: HABER MERKEZİ