SAVAŞAN TAKIM YARATTIK

Ç.Rizespor teknik direktörü Oktay Çevik istedikleri takımı yaratmak için çok mücadele ettiklerini söyleyerek” Boluspor karşısında istediğimiz oyunu sahaya yansıttık, en önemlisi savaşan bir takım olduk” dedi.

Ç.Rizespor teknik direktörü Oktay Çevik önceki sezondan takıma bir tek Riberio nun ilk 11 de sahaya çıktığını söyleyerek ”Tüm oyuncular çeşitli takımlardan geldi. Hatta son haftalarda takıma katılanlar oldu. Bu takımı ekip haline getirmek için canla başla mücadele ettik. En önemlisi sezon başında söylediğimiz savaşan ve mücadele eden ekip yaratmak idi. Boluspor karşısında bu ekibi gördüm” dedi.

 

KAYBEDEBİLİRDİK 

Evren in iki sarı kart tan Kırmızı kart görmesinden sonra maçı kaybedebileceklerini söyleyen teknik direktör Oktay Çevik “Maç boyunca birkaç pozisyon verdik. Yakaladığımız pozisyonları sonuca getirebilseydik. Daha farklı bir skor alabilirdik. İkinci yarıda Evren in takımdan atılmasından sonra konuk ekibin baskıları vardı. Ancak Evren in yerini alan oyuncular iki kişilik futbol oynadılar” dedi.

TARAFTAR MÜKKEMEL Dİ

Ç.Rizespor teknik direktörü Oktay Çevik taraftarın mükemmel bir destek verdiğini söyleyerek ”Hırpalanan bir seyirci vardı. Geçtiğimiz sezon taraftarımız küstürülmüştü. İftar saati sonrası bize destek veren taraftarımız sayesinde takımımız mükemmel bir performans gösterdi. Böyle bir mücadele örneği gösteren takım kaybetse de taraftarımız onu alkışlar. Taraftarımız mücadeleden ve oynanan oyundan memnun” dedi. 

 

SIRADA ADANA VAR

Boluspor karşısında haklı bir galibiyet aldıklarını söyleyen teknik direktör Oktay Çevik hakem hakkında konuşmak istemediğini söyleyerek ”7 sarı ve bir kırmızı kart gördük. Hakem hakkında yorum yapmak istemiyorum. Taraftarlarımız ve camia hakemi gördü. Bizim için önemli olan galibiyetti. Şimdi önümüzde zorlu bir deplasman daha var. Adana maçını da kazanarak yükselişimizi sürdürmek istiyoruz. Sonra ki haftalarda daha rahat edeceğimize inanıyorum” dedi. 

 

ZOR MAÇI KAZANDIK

Boluspor karşısında iyi mücadele ettiklerini söyleyen Ç.Rizespor takım kaptanı Hasan Yiğit” Tüm takım arkadaşlarım ile birlikte zorlu bir maç kazandık. Taraftarımızın desteği bizi ateşledi” dedi. 

Ç.Rizespor takım kaptanı Hasan Yiğit zor bir karşılaşmadan galip ayrıldıklarını söyleyerek ”Maçın stresi büyüktü. Kendi evimizde ilk maçımızda galip gelmek istiyorduk. İyi hazırlandık ve mutlak kazanmak için sahaya çıktık. İkinci yarıda 10 kişi kalmamıza rağmen 1–2 pozisyon verdik. Taraftarlarımızın bize güvenini sarsmadık. Önemli olan kendi evimizde ilk maçımızda eksik olmamıza rağmen galip gelmemizdi. Taraftarımıza laik olmaya devam edeceğiz” dedi. 

 

DAHA İYİSİNİ YAPABİLİRDİK

Birçok pozisyonu harcadıklarını söyleyen kaptan Hasan Yiğit ”10 kişi kaldıktan sonra kısa sürede coşkuyu yakaladık. Yakaladığımız pozisyonlar var bu pozisyonları gölle süsleye bilirdik. Kenan in yakaladığı net pozisyon golle sonuçlanmış olsaydı daha rahat ve stressiz bir oyun oynardık. Her şeye rağmen kendi evimizde oynadığımız ilk karşılaşmadan galip ayrılmamız bizim için önemliydi. Bize destek veren tam taraftarlarımıza teşekkür ederiz” dedi. 

 

BU SEZON DAHA İYİ EKİBİZ 

Önceki sezona göre daha iyi bir ekip olduklarını söyleyen Özgür Volkan “ Daha hırslı bir takım var, taraftar artık inanıyor, gerisi bizim işimiz” dedi.

Ç.Rizespor un önceki sezondan takıma kalan oyuncularından Özgür Volkan ise Boluspor karşısında iyi bir mücadele olduğunu söyleyerek” Galibiyeti isteyen taraf bizdik. İstediğimizi oynadığımız oyunla hak ederek aldık. Önceki sezona göre farkımız daha çok galip gelmek istememizdir. Boluspor karşısında galibiyeti biz istedik ve iyi mücadele ettik” dedi. 

 

BU TAKIMIN BİR PARÇASI OLACAĞIZ

Sakatlıktan yeni çıktığını söyleyen Özgür Volkan” Her oyuncunun bu takımın bir parçası olacağını söyleyerek  “Takımda ilk 11 de yer almasak bile bu takımın bir parçasıyız. Tüm takım arkadaşlarım kendilerini öyle görüyorlar. Her an forma giymeye hazırız, bu sezon sonunda başaran ve ligi ilk sırada bitiren takım biz olmak istiyoruz. Taraftarımıza borcumuz var ve bu borcumuzu her haftayı galibiyetle tamamlayarak ödemek istiyoruz” dedi.

Editör: HABER MERKEZİ