Çaykur Rizespor’ da defansın sigortalarından olan Yassine Meriah, gazetecilere açıklama yaptı. Zor bir dönemden geçtiklerini kaydeden Yassine Meriah, “Sivasspor karşısında belki elimizden geleni yaptık ama bir türlü o galibiyeti getirecek olan golü atamadık. Ne yazık ki başaramadık. O yüzden maçın ardından üzgündük. Çok önemli fırsatları değerlendiremedik. Sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Ama bunu Kayserispor karşısında telafi etmek istiyoruz. 90 dakika boyunca mücadele ederek bu sıkıntılı durumu aşmak istiyoruz. Orada alacağımız galibiyet ile Rizespor camiasını mutlu etmek istiyoruz. 90 dakika boyunca orada mecazi anlamda söylüyorum bir savaş olacak. Bu savaştan galip çıkarak iyi bir seri yakalamak istiyoruz. Çünkü hem bizim için hem de teknik heyet için zor bir dönem” dedi.

Yassine Meriah, Kötü sonuçlar futbolda üst üste olduğunu kaydederek, “ Bunu konsantrasyon eksikliğine bağlayabiliriz. Ama ligin ilk yarısında da üst üste puan ve galibiyet alan bu oyunculardı. Biz hocamızla bunu başarmak istiyoruz. İyi bir teknik direktörümüz var. Çok iyi çalışıyoruz. Bir şekilde bunun sahaya yansıyacağını düşünüyorum. Yeniden çıkışa geçeceğiz.  Bu hocalık bir durum, savunmada 2’lik, 3’lü de oynasak, ben sadece işimi yapıyorum. Sahada görevimi yerine getirmeye çalışıyorum. Açıkçası şuanda oynadığımız sistemi seviyorum. Önceki sistemle de bir sıkıntım yoktu. Ama bir şekilde adapte olduğumuzda daha iyi sonuçların geleceğini düşünüyorum” dedi.

Yassine Meriah, “Remy ve Boldrin’in yokluğunu hissediyoruz ama Rizespor oyuncudan ibaret değil. Ama tabii ki Remy gibi bir oyuncunun hem saha içinde hem de saha dışında varlığı bizim için çok kıymetli. Boldrin için de aynı şey geçerli. İkisi de yavaş yavaş dönecekler aramıza. Umarım döndüklerinde daha iyi bir ortam oluştururuz” dedi

Editör: HABER MERKEZİ