Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Selim Selimoğlu telefonla katıldığı bir televizyon programında transfer politisıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Basında dolaşan isimlerin dışında heyecan yaratacak önemli isimlerle görüştüklerini belirterek “Gündemimizde çok fazla oyuncu var. Bunları çok titiz bir şekilde her yönüyle inceliyoruz. Oyuncuların bir kısmında sona yaklaştık” dedi.

Selim Selimoğlu takımdan ayrılan oyuncularla ilgili Teknik Direktör Bülent Uygun'un sunduğu rapordan hareketle karşılıklı fesihler yaptıklarını belirterek şöyle devam etti; “Takımdan ayrılan arkadaşlarımız var. Bunların geneli hocamızın sunduğu rapor çerçevesinde takımdan ayrıldılar. Bu hafta içerisinde birkaç tane yabancı ve maliyeti yüksek oyuncu arkadaşlarımızla yollarımızı ayırdık. Bunlarla karşılıklı olarak fesihleri yaptık. Bu fesihlerle kulübümüz için hem maddi hem de yabancı kontenjanı konusunda katkı sağlandı. Elimiz biraz daha rahatladı açıkçası. Gündemimizde çok fazla oyuncu var. Bunları çok titiz bir şekilde her yönüyle inceliyoruz. Sadece maddi tarafı da değil oyuncuların son performansları, yakın dönemdeki antrenmanlarına kadar takip ediyoruz. Oyuncuların bir kısmında sona yaklaştık. Birkaç gün içerisinde çok güzel transfer haberlerini paylaşacağız"

"Rondon seneye Rizespor’da."

“Rondon görüşmesi net olarak, yüzde 100 bitmesede, prensip olarak Rondon seneye Rizespor’da. Taraftarın için rahatlatmak için şunu söyleyebilirim ki çok daha heyecan verici başka isimlerle de ilgileniyoruz. Anlaşma noktasında da çok uzak değiliz. 2 tane orta saha, 2 tane de hücum oyuncusu kadromuza katacağız ve bunlar ilgili görüşmeler devam ediyor. Gerçekten çok ses getirecek transferler olacak. Önümüzdeki yıllarda Rizespor kaliteli futbolcular üreten bir kulüp olacak ve artık asansör bir takım olmaktan çıkacak” 

Editör: HABER MERKEZİ