Dilek ASLAN

Belediye başkanları, Rize milletvekili Hasan Kemal Yardımcı iş adamları ile Rizespor yönetim kurulu üyelerinin katıldığı Yakamoz restoran da ki toplantıda oluşturulan 5 kişilik bir liste Rize de ki çalışmaları tamamlayacak. Daha sonra yeniden bir araya gelecek olan iş adamları A.Ş için ilk adımı atacaklar.

Hedef: Rizespor’u Geleceğe Taşımak

Rize valisi Kasım Esen Rizespor un geleceğini yaratmak için toplandıklarını söyleyerek” İstanbul ayağı kuruldu. Şimdi ise Rize ayağını kurmak için İkizdere den Fındıklı ya kadar olan bölgede ki iş adamlarımız ile belediye başkanlarımız la bir araya geldik. Unutmuş olabileceğimiz iş adamlarımız olabilir, bizlere uğrayarak kendileri kaydolabilir” dedi.

İstanbul da ki AŞ çalışmalarının tamamlandığını söyleyen Rize valisi Kasım Esen

“Amacımız Rize genelinde hareket etmek. Kimseyi üzmek, kırmak değil. Rizespor u geleceği taşımak için tüm ülke genelinde hatta yurt dışından dahi iş adamlarımız veya Rizeliler Kulübe üye olabilirler.  Amacımız Rizespor A.Ş yi büyütmek Rizespor’u büyütmek olacaktır. Tüm camia yi üye olmaya destek vermeye davet ediyoruz. Burada yaptığımız istişare toplantısı idi oluşturduğumuz bir ekip alt yapısını hazırlayacak” dedi.

Editör: HABER MERKEZİ