Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Çaykur Rizespor'un basın sözcüsü Şükrü Cevahir, hafta sonu karşılaşacakları Boluspor maçını değerlendirdi ve taraftarlarına çağrıda bulundu.

Cevahir,yaptığı açıklamada, açılışını 12 Ağustos'ta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı, Fenerbahçe ile oynadıkları hazırlık maçıyla hizmete giren yeni Rize Stadı'nda ilk resmi maçlarını Boluspor karşısında oynayacaklarını belirtti.

Boluspor'un güçlü bir kadro kurduğunu ifade eden Cevahir, ''Sezona galibiyetle başladılar. Biz ise deplasmanda Hacettepe ile berabere kaldık. Özellikle iç saha maçlarında alacağımız sonuçlar bizim için çok önemli. Taraftarımızın yanımızda olmasının, destek vermesinin işimizi kolaylaştıracağını düşünüyorum. Boluspor maçını taraftarımızın desteğiyle kazanmak istiyoruz'' dedi.

Takımların en büyük güçlerinin, arkalarında hissettikleri taraftar gücü olduğunu ifade eden Cevahir, ''Geçmiş yıllarda maalesef ortalama 2-3 bin taraftara oynadık. Rakiplerimizin üzerinde taraftar baskısı oluşturamadık. Yeni stadımızda ilk maçımızı dolu tribünlere karşı oynamak istiyoruz. Hedeflediğimiz Süper Lig yarışında, taraftarın desteği takımın üzerindeki baskıyı azaltacaktır. Taraftarlarımız bu takıma inansın, yürekten sahip çıksın. Futbolcularımız onların desteğiyle 90 dakika sonunda sahadan alınlarının akıyla ayrılacaktır'' diye konuştu.

Sezon başında ligde birçok takımın henüz istenilen seviyelere ulaşamadığını kaydeden Cevahir, her geçen hafta daha iyi bir Çaykur Rizespor izlettireceklerini kaydetti.

Editör: HABER MERKEZİ