İlyas GÜR

Rizeli Judocular Burhan Loçan ile Cemal Oğuz Milli takım kampına katılarak olimpiyat vizesi için Fransa’da yapılacak olan süper A Dünya kupası ve Avusturya’da yapılacak olan Dünya kupası katılmak üzere çalışmalara başladılar.

Son yıllarda Judo Milli takımımızın gözdesi haline gelen Cemal ile Burhan olimpiyatlara katılma vizesi için mücadele edecekleri Dünya kupası müsabakalarında ülkemize madalya kazanacaklarını ifade ediyor.

Burhan ile Cemal’in Antrenörü Ramazan Öztürk Judo branşında Rize ilinin ülkemizde birinci sırada yer aldığını ifade ederek şunları söyledi: Milli takımlarımıza çeşitli kategorilerde ve sikletlerde 18 sporcu verdik. Bunlar arasında Minikler, yıldızlar Gençler ve Büyükler de bay bayan sporcularımız bulunuyor. Deyim yerindeyse Milli takımlarımızın iskeletini oluşturuyoruz. Şu an 2008 Pekin Olimpiyatları öncesi Süper Dünya kupası hazırlık kapında bulunan Ebru Uzun, Burhan Koçan ve Cemal Oğuz bu müsabakalarda ülkemize madalyalar kazandıracaklarına inancımız sonsuz. Asıl hedefimiz Olimpiyatlarda sporcularımızın madalya ve iyi dereceler elde etmesidir.

Editör: HABER MERKEZİ