Türkiye Judo Federasyonu 2014 faaliyet yılı programı içerisinde yer alan 12. Karadeniz Judo Turnuvası'nda Rizeli Judocular sekiz altın madalya, yedi gümüş madalya ve on bronz madalya almayı hak ettiler.

Giresun’da 19 Eylül Spor Salonu'nda geçtiğimiz hafta sonu yapılan turnuvaya 13 ilden toplam 530 sporcu katıldı.

Karadeniz bölgesi sınırları içerisinde bulunan illerin yanı sıra misafir takım olarak Konya’nın da katıldığı turnuvada süper minikler, minikler, yıldızlar ve ümitler kategorilerinde müsabakalar gerçekleşti.

Turnuvada takım olarak da dereceye yapan sporcular süper minik, minikler kız ve erkeklerde üçüncülüğü, minik erkeklerde ise ikinciliği hak ettiler.

RİZELİ JUDOCULAR GİRESUN’DA MADALYALARI TOPLADI

Judo Teknik Direktörü Ramazan Öztürk, yaptığı açıklamasında, “Sporun ve sporcularımızın her daim yanında olan Sayın Valimiz Ersin Yazıcı’ya şükranlarımızı sunarken, İl Müdürlüğümüzün imkanlarını kullanmamıza fırsat verip her koşulda bizlere destek olan İl Müdürümüz Mustafa Çelik'e teşekkürlerimizi sunuyorum. Judo sporunda her geçen gün başarılarımıza bir yenisini ekliyoruz. Bizleri çalışmalarıyla yalnız bırakmayan değerli hocalarımız Turgut Sarıhan, Harun Öztürk, Akif Kalça ve Yunus Emre Kocaman’a da teşekkürlerimi borç bilirim. Bu başarıları göz önünde bulundurarak Rizeli gençlerimizi Judo sporunu yapmaya davet ediyorum' dedi.

RİZELİ JUDOCULAR GİRESUN’DA MADALYALARI TOPLADI

Editör: HABER MERKEZİ